Last news in Fakti

9 Февруари, 2023 12:30 1 983 2

Стана ясно какво провали ПСЖ и Меси за Купата на Франция

  • лионел меси-
  • футбол-
  • псж-
  • купа на франция

И в двете срещи за Купата на Франция Меси игра с любимия си номер 10, докато в първенството носи №30

Стана ясно какво провали ПСЖ и Меси за Купата на Франция - 1
Снимка: БГНЕС

Лионел Меси не е печелил мач за Купата на Франция с ПСЖ. Снощи парижани загубиха от Марсилия (1:2) на 1/8-финалите, а миналия сезон на същия етап отпаднаха от Ница след изпълнение на дузпи. Това са единствените мачове на аржентинеца в турнира, в който определено не му върви.

И причината за това веднага бе разкрита - и в двете срещи за Купата на Франция Меси игра с любимия си номер 10, докато в първенството носи №30. В Лига 1 "десетката" е на гърба на Неймар, който в турнира я преотстъпва на аржентинския си приятел. Очевидно обаче това не носи успех на Меси и ПСЖ.

Преди това ПСЖ стига до финал седем поредни пъти - от 2015 до 2021 година, като триумфира 6 пъти.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факт

    4 3 Отговор
    ...Еее ами сега купените медии от ФИФА какво ще пишете . сега Ако бяха спечелили щяхте да пишете че мача го е спечелил меси той е бил уникален съвършен сам е съсипал ПСЖ,и един тон глупости за любимата манекенка на ФИФА ,меска....но когато загубят е виновен ..а бе виновна е публиката...дори ако още не сте разбрали когато ПСЖ спечели тогава в ПСЖ не играят 11 играча,там играе само меси...същото беше и в Барселона и в аржентина,всички медии се оляхте да пишете ,че Меси е спечелил световната купа..а всички хора видяха че ФИФА подари световната купа на Аржентина,а основният "виновник" на Аржентина да и подарят купата беше Вратаря..и момчетата което вкара 5 гола от игра...а не 8 от 10 дузпи като меси..но за тях слава нямаше..Защото така казаха от ФИФА ...и.вие от медиите..пълен цирк сте..
  • 2 Ха ха

    0 0 Отговор
    Колко са жалки феновете на Пенальдо.Дали ще му дадат още някоя дузпа на Гелосания,като за реквием.