9 Февруари, 2023 11:55 1 503 1

Треньорът на ПСЖ: Много сме разочаровани!

  • псж-
  • футбол-
  • купа на франция-
  • кристоф галтие

Така звездният отбор на ПСЖ загуби шансове за един от трофеите, в които се целеше и то няколко дни преди да се изправи срещу Байерн Мюнхен в Шампионската лига

Треньорът на ПСЖ: Много сме разочаровани! - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Пари Сен Жермен - Кристоф Галтие, бе много разочарован от отпадането от турнира за Купата на Франция. Парижани бяха елиминирани от Олимпик Марсилия след загуба с 1:2. Така звездният отбор на ПСЖ загуби шансове за един от трофеите, в които се целеше и то няколко дни преди да се изправи срещу Байерн Мюнхен в Шампионската лига.

На пресконференцията след мача с Олимпик Марсилия - Кристоф Галтие, изрази най-вече съжаление за получения втори гол, дошъл след загубена топка от Неймар.

"Играта преди почивката беше много открита. За съжаление през второто полувреме допуснахме доста глупав гол, който реши изхода на мача", заяви Галтие без да посочи името на Неймар.

„Много сме разочаровани. Купата на Франция беше една от нашите цели. Трябва да признаем обаче, че бяхме победени от страхотен отбор. За съжаление не създадохме почти нищо, след като за втори път се оказахме в ролята на догонващи в резултата. Получихме важен урок, който трябва да научим. Сега за нас настъпва много труден период.

Футболистите са разочаровани и съкрушени. Сега не е нужно да даваме воля на емоциите, а да продължим да работим, като се фокусираме върху нас“, каза още треньорът.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин

    3 0 Отговор
    След мача с ПСЖ ти очакваме оставката.