Last news in Fakti

16 Февруари, 2023 15:52 1 079 0

Свързват Луис Хамилтън с покупката на Манчестър Юнайтед

  • луис хамилтън-
  • формула 1-
  • манчестър юнайтед

Както е известно, клубът от Манчестър бе пуснат в продажба още през миналата година, но засега официална оферта към ръководството няма

Свързват Луис Хамилтън с покупката на Манчестър Юнайтед - 1

Седемкратният световен шампион във Формула 1 - Луис Хамилтън, коментира опитите на Сър Джим Ратклиф да купи Манчестър Юнайтед. Британският пилот пък също е свързван със сделката от медиите на Острова.

Както е известно, клуът от Манчестър бе пуснат в продажба още през миналата година, но засега официална оферта към ръководството няма.

Джим Ратклиф, който е собственик на компанията Инеос, е голям фен на "червените дяволи" от дете и е считан за един от фаворитите за купуването на клуба. Освен това компанията му спонсорира отбора на Мерцедес, където кара и неговия сънародник - Луис Хамилтън.

„Много съм близък с Джим. Имам яснота каква е неговата позиция, ние често си говорим за футбол. Той е много страстен за него и обсъждахме как неговият отбор се представя. Говорихме и за това как играе Арсенал, очевидно той е от Манчестър...така че това е негова мечта. Аз обаче не мога да ви дам повече информация", сподели пилотът относно Ратклиф и намеренията му да купи Манчестър Юнайтед.

Хамилтън обаче по никакъв начин не отхвърли слуховете, че и той би се включил в подобна сделка. Той и Ратклиф вече си партнираха при опита да купят Челси през миналата година.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА