Last news in Fakti

18 Февруари, 2023 22:00 1 722 1

Нюкасъл влиза в тежка битка с Реал и ПСЖ за звездата на Наполи

  • хвича кварацкхелия-
  • наполи-
  • нюкасъл-
  • реал мадрид-
  • псж-
  • футбол

Интерес към грузинеца има от цяла Европа, а Наполи, който е на път да спечели титлата в Серия А през този сезон, ще търсят сериозна сума за своя футболист.

Нюкасъл влиза в тежка битка с Реал и ПСЖ за звездата на Наполи - 1
Снимка:

Приятната изненада във Висшата лига през този сезон – Нюкасъл, се интересува от грузинската звезда на Наполи - Хвича Кварацкхелия, но ще се изправи пред сериозна конкуренция за подписа на 22-годишното крило.

The Sun твърди, че интерес към грузинеца има от цяла Европа, а Наполи, който е на път да спечели титлата в Серия А през този сезон, ще търсят сериозна сума за своя футболист. Смята се, че от Нюкасъл са готови да извадят около 50 милиона паунда за Кварацкхелия, но неаполитанци почти сигурно ще искат доста повече пари.

Освен това, „свраките“ ще трябва да борят с Реал Мадрид и Пари Сен Жермен за подписа на грузинския национал.

Кварацхелия е в страхотна форма този сезон, като има 12 гола и 11 асистенции в 24 мача във всички турнири. Крилото, с прякор „Кварадона“, пристигна в италианския клуб миналото лято за около 10 милиона евро от грузинския Динамо Батуми.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Грузинците

    2 0 Отговор
    вече продават за 10 милиона евро, а наще за 4 милиона и то фалшиви гришаганчевски