Last news in Fakti

22 Февруари, 2023 10:10 978 0

Андрей Гълъбинов се разделя с Реджина, ЦСКА 1948 се облизва

  • андрей гълъбинов-
  • футбол-
  • реджина

"Червените" изпитват колосална нужда от централен нападател, след като привлеченият през лятото Евгений Сердюк има 1 гол в първенството, а Александър Колев е с два, но получи сериозна контузия

Андрей Гълъбинов се разделя с Реджина, ЦСКА 1948 се облизва - 1

Българският нападател Андрей Гълъбинов се разделя с Реджина до края на месеца. Сайтът seriebnews написа, че таранът ще разтрогне договора си, който е до лятото на 2024 година, и ще се завърне у нас.

Интерес към Гълъбинов има от ЦСКА 1948, твърди "Мач Телеграф". "Червените" изпитват колосална нужда от централен нападател, след като привлеченият през лятото Евгений Сердюк има 1 гол в първенството, а Александър Колев е с два, но получи сериозна контузия.

Андрей Гълъбинов беше голмайстор на Реджина през миналия сезон, но през лятото скъса ахилесово сухожилие, като се наложи операция, възстановяване и 9 месеца извън терените. Отборът, воден от Филипо Индзаги, опитваше да се раздели с нападателя още преди години, но тогава интерес към него имаше само Авелино, а и той се контузи.

34-годишният футболист е бил част от ЦСКА в юношеските си години, но никога не е играл в българското първенство. Той има 14 мача и 2 гола за националния отбор.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА