Last news in Fakti

24 Февруари, 2023 15:36 1 303 0

Роналдо ще гледа сблъсъка между Джейк Пол и Томи Фюри

  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • бокс-
  • джейк пол-
  • томи фюри-
  • спорт

И той смята, че това ще бъде страхотен бой, който ще бъде гледан от много хора

Роналдо ще гледа сблъсъка между Джейк Пол и Томи Фюри - 1
Снимка: БГНЕС

Кристиано Роналдо потвърди, че ще бъде край ринга за боксовия мач между Джейк Пол и Томи Фюри в неделя. Португалската футболна звезда се премести в Саудитска Арабия наскоро и сега играе за Ал Наср. Роналдо потвърди намерението си да присъства на боксовия спектакъл, в интервю за журналиста Пиърс Морган.

„Бърза актуализация за края на този разговор“, каза Морган в края на интервюто си с Джейк Пол. „Кристиано Роналдо току-що ми каза, че ще присъства на битката в неделя. И той смята, че това ще бъде страхотен бой, който ще бъде гледан от много хора“

Томи Фюри влиза в битката като аутсайдер, но с изключително самочувствие. Той е пълен боклук. Не може да се бие”, каза Фюри пред Спенсър Оливър от talkSPORT. „„Цял живот съм в бокса и съм сред хора. Независимо дали е извън залата, вътре във фитнеса или под светлините - той не може да се бие! Томи „Динамита“ Фюри печели битката. 9-0 идваме”.

„Ще бъде много, много голям късмет за него, ако издържи до четвъртия рунд. Не се изненадвайте, ако падне още в първия или втория. Когато и да го уцеля, това ще е краят”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА