19 Март, 2023 12:29 1 939 11

Мъри Стоилов обяви, че футболист на Левски може да стане играч от европейска класа

  • мъри стоилов-
  • левски-
  • футбол-
  • жереми петрис

Мъри обаче смята, че Петрис още много трябва да работа, за да може един ден това де се случи

Мъри Стоилов обяви, че футболист на Левски може да стане играч от европейска класа - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Левски - Станимир Стоилов, се изказа доста ласкаво за Жереми Петрис. Стоилов сподели, че състезателят разполага с нужните качества и може да стане играч от европейска класа. Мъри обаче смята, че Петрис още много трябва да работа, за да може един ден това де се случи.

"Имаме разговори с всеки играч, обясняваме му каква точно е истината. Клубът прави всичко възможно да задоволи интересите на играчите. Най-доброто нещо е, че отборът е млад. Играчите имат голям хоризонт пред себе си. Много често играчи отиват в Европа неподготвени и кариерата им приключва бързо с връщане назад. Аз като треньор трябва да направя всичко възможно тези играчи да са добре обучени.

Жереми Петрис има позитивни прояви, но с оглед на това, че пропусна и предната подготовка има още какво да се желае. Има доста къде да работи и да се доусъвършенства. Има компоненти, които трябва да подобри, за да стане играч от европейска класа. Оттук нататък той трябва да играе на това ниво. Не трябва да допускаме повече травми. Ако той продължи с обучението си, може да бъде един от добрите защитници в Европа", заяви Стоилов.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цска

    16 2 Отговор
    Левски Потъва

    Коментиран от #8

  • 2 Хаха

    14 1 Отговор
    Ха . Чудото е на път . Най после след 150 години мизерно съществуване , това отборче да произведе играч от европейска класа. Ама надали.
  • 3 Търновец

    9 0 Отговор
    Работата е сериозна
  • 4 ГЕРЕН

    1 13 Отговор
    ПАК НАКАЦАХА В САЙТА ТИРЕНЦА ЕТРОПОЛЕНЦА. И СЕЯТ ЖЛЪЧ ЛЪЖИ И ОМРАЗА. ИГРАЧИТЕ ОТ ЛЕВСКИ БЯХА И В ЕВРОПА И НАЙ ВЕЧЕ В НАЦИОНАЛНИЯ ПРЕЗ 94 ГОД ПОВЕЧЕ ТОГАВА ОТ ЦСКА(СЕГА СТЕ ЧУЖДИНЦИ ЧЕРНИ). И ТРЕНЬОР ЧУЖДИНЕЦ. НИКВИ ЦСКА-АРМЕЙЦИ НЕ СТЕ. И УПРАВЛЕНИЕТО ОТ БОРЧЕТА И БОС МУТРИ. ЗА МЪРИ БГ ТРЕНЕР КЪДЕТО Е ОТИШЪЛ ВСЕ КУПИ И ТИТЛИ Е НОСИЛ. А ОТ ИГРАЧИ НИКОМУ ИЗВЕСТНИ ПРАВИ МИЛИОНИ. ЗАМЪЛЧЕТЕ. СТИГА ЗЛОБЕЙТЕ.

    Коментиран от #9

  • 5 Красимир Петров

    12 1 Отговор
    Левски да си плати дълговете към държавата

    Коментиран от #7

  • 6 СЗО

    8 1 Отговор
    Може да стане играч от европейска класа, само ако играе в европейски отбор. Докато играе в Уевски, такъв шанс няма!
  • 7 Левски 1914

    1 7 Отговор

    До коментар #5 от "Красимир Петров":

    А на ФАЛИРАЛИЯ отбор кой ще плаща задълженията? Заради Ганчевите и Стоичкови схеми Литекс обединен с Етрополе много пенсионери и малки деца останаха гладни! ЛЕВСКИ има шанс да си плати ФАЛИРАЛИЯ отбор никога няма да плати!
  • 8 Левски 1914

    1 8 Отговор

    До коментар #1 от "Цска":

    А цска потъна преди 6 години и половина ФАЛИРА!
  • 9 Динамо

    7 2 Отговор

    До коментар #4 от "ГЕРЕН":

    Да и аз така си спомням играчите на Лесни от 94 г. играеха в:
    Барселона, Валенсия,,Атлетико Мадрит,Хамбургер,Олимпик Марсилия,Спортинг,Щутгард,Порто,Байерн Мюнхен,Бетис,Рапид Виена и т.н.

    Коментиран от #10

  • 10 Динамо

    1 9 Отговор

    До коментар #9 от "Динамо":

    Апо следващото поколение играчи на Лесни играеха :Байер Леверкузен,Тотнъм, Манчестър Юнайтед,Волфсбург, Атлетико Мадрит, Манчестър сити, Болтън, Астън Вила и т.н.

    Коментиран от #11

  • 11 Динамо

    8 3 Отговор

    До коментар #10 от "Динамо":

    Дори в Миналото играха на два ПОЛУФИНАЛА за КЕШ.
    Много известен бил този ЛЕСНИ