19 Март, 2023 12:59 1 506 0

Карло Анчелоти назова големия коз на Реал срещу Барса

  • карло анчелоти-
  • футбол-
  • реал мадрид-
  • барселона

Двата тима се изправят в поредното Ел Класико на „Камп Ноу” тази вечер от 22:00 часа българско време

Карло Анчелоти назова големия коз на Реал срещу Барса - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, вярва, че Винисиус може да се окаже разликата в дербито срещу Барселона. Двата тима се изправят в поредното Ел Класико на „Камп Ноу” тази вечер от 22:00 часа българско време.

Барселона се представя отлично през сезона у дома, като до този момент няма футболист от испанския елит, който да е вкарал на „Камп Ноу” от игра. Всички попадения във вратата на Барселона са дошли след статични изпълнения.

Самият Винисиус има едва два гола срещу Барселона в 12 мача, като и двата са дошли преди каталунците да започнат да използват на десния бек Роналд Араухо. Анчелоти обаче вярва, че този път Винисиус ще надделее във въпросния дуел.

„Срещу Барселона той има повече проблеми, отколкото в другите мачове, но Вини си е Вини. Неговата мобилност може да му помогне да покаже най-доброто от себе си. Мобилността в предни позиции може да бъде много важна.За защитниците това е проблем. Вини ще играе отляво и ще има по-свободна роля”, сподели Анчелоти.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА