19 Март, 2023 09:59 5 080 2

Гуардиола за Холанд: Това момче ще има проблем в бъдеще

  • пеп гуардиола-
  • футбол-
  • ерлинг холанд-
  • манчестър сити-
  • фа къп

Хората ще очакват от него да вкара три или четири гола във всеки мач, а това няма да се случи

Гуардиола за Холанд: Това момче ще има проблем в бъдеще - 1
Снимка: БГНЕС

Ерлинг Холанд вкара осем гола в последните си два мача, като отбеляза пет пъти в Шампионската лига срещу РБ Лайпциг в средата на седмицата, преди да вкара още, когато Манчестър Сити победи Бърнли с 6:0 на четвъртфиналите за ФА Къп. Невероятната форма на нападателя може да се задържи още, но Пеп Гуардиола каза, че той ще стане жертва на големите очаквания.

"Това момче ще има проблем в бъдеще, хората ще очакват от него да вкара три или четири гола във всеки мач, а това няма да се случи. Познавам го, не го интересува, той е толкова позитивен в живота си, толкова оптимист, никога не се оплаква, винаги се грижи за себе си. Беше невероятно, той вкара девет гола, той е невероятна заплаха, сила, радостта му от живота винаги е положителна, оптимистична, това помага", сподели Гуардиола.

Норвежкият национал вече има 42 гола във всички състезания, записвайки само 37 мача за действащия шампион на Висшата лига.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бачо Киро

    9 0 Отговор
    Ковачев, кой е Холанд? Аз не съм кой знае какъв разбирач от футбол, но дори аз знам, че се казва Ерлинг Хааланд. Може ли да сте толкова некадърни...
  • 2 Треньора

    4 0 Отговор
    Добре че го пазят да не строши рекорди на джуджака още на 22 и да не утихне голямата му фен база