21 Март, 2023 18:30 2 960 8

Най-горещата фенка на Интер отново нагорещи мрежите

  • инес трокиа-
  • интер-
  • футбол-
  • сексапил-
  • секси

В момента Инес е на почивка в Малдивите, а преди ваканцията си засне фотосесия за известно списание, чийто тираж ще стигне чак до Канада

Най-горещата фенка на Интер отново нагорещи мрежите - 1
Снимка: Instagram

Чернокосата красавица Инес Трокиа отново възпламени социалните мрежи със свои кадри. Родената в Неапол хубавица пусна няколко пикантни фотоса и рийлове в секси пози и с малко дрехи по себе си, които моментално събраха множество реакции - някои положителни, други доста отрицателни.

В момента Инес е на почивка в Малдивите, а преди ваканцията си засне фотосесия за известно списание, чийто тираж ще стигне чак до Канада.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Майна

    18 0 Отговор
    , Киану Рийв,,,Не мога и няма да бъда част от един свят, в който жените се обличат като пр@ститутки и излагат на показ всичко, което би трябвало да е съкровено и интимно. Свят, в който мъжете харесват това. И търсят това. Свят, в който никой вече не мисли за понятия като чест и достойнство. Свят, в който двойките бързо забравят какъв обет са си дали, когато са се вричали един на друг... Свят, в който жените не искат деца, а мъжете не искат семейства. Свят, в който посредствени хора карат скъпи коли, купени с парите на бащите им, за да демонстрират своя успех. Който всъщност е чужд успех. Свят, в който бащите потискат синовете си, карайки ги да вярват, че не са способни да постигнат нищо от това, за което мечтаят. Свят, в който хората казват, че вярват в Бог, но без да се опитват да изживеят тази вяра. Да живеят според тази вяра. Свят, в който ревността е нещо, от което трябва да се срамуваш, а флиртът е нормален и здравословен. Свят, в който скромността е недостатък, а не преимущество. Свят, в който синовете харчат парите на бащите си в нощни клубове, в които слушат безсъдържателна музика, докато се наливат с алкохол. Свят, в който момичетата се влюбват точно в такива момчета. Свят, в който хората не търсят любов, а перфектен партньор. Свят, в който се говори за свобода на избора, но всеки, който направи избор, различен от този на останалите, се обявява за луд. Свят, в който хората поправят колите си, без да пестят парите си, но не дават шепа милостиня на
  • 2 Майна

    9 0 Отговор
    ,,,.....някой нуждаещ се. Аз отказвам да вървя по този път. Избрах друг. Избрах свой. За съжаление малко са хората, които искат да вървят заедно с мен по него..."

    Коментиран от #3

  • 3 Еволюцията

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Майна":

    На тази планета основата на живота е че има два вида животни, едните са храна, другите хищници. Същото е и с размножаването, колкото повече, толкова повече.
  • 4 Деб

    1 0 Отговор
    А стърчът лии винкелете из гаще те? Тогава вече ше стане яко горещо.
  • 5 Грета Тунберг

    1 0 Отговор
    Моят чикист харесва дюпито на Деми Роуз.
  • 6 Fakti Що не спрете с порнографията

    4 1 Отговор
    ЕВТИНА МЕДИЯ С ЕВТИНИ НОМЕРА ПОКАЗВА ЕВТИНИ НЕЩА
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.