Last news in Fakti

21 Март, 2023 20:00 1 542 3

Заляха от шеги Антонио Конте (СНИМКА)

  • антонио конте-
  • футбол-
  • тотнъм-
  • самолет

Специалистът бе сниман да се вози в нискотарифна компания за полети, което учуди редица футболни фенове от взетото от него решение

Заляха от шеги Антонио Конте (СНИМКА) - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Тотнъм Хотспър – Антонио Конте, направи изключително дръзко и крайно мнение след съботното равенство на отбора му при визитата на Саутхемптън.

На брифинга след срещата италианецът атакува индиректно ръководството на лондонския клуб поради „липса на големи цели във футбола“. В понеделник пък Конте реши да се прибере до своята родина, за да си почине по време на паузата за национални отбори.

Специалистът бе сниман да се вози в нискотарифна компания за полети, което учуди редица футболни фенове от взетото от него решение. Причината за техните реакции са, че Конте получава по 16 милиона евро заплата при „шпорите“. Oчаква се в близките часове пък Тотнъм официално да обяви раздялата си с италианския специалист след скандалната пресконференция отпреди няколко дни.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа херинга

    7 1 Отговор
    Еми цени си парите човекът, какво лошо има да се вози с нискотарифна компания? Освен това знаете ли колко е скъпо да си вземеш една вода на борда? Направо си е за богаташи.
  • 2 тома

    10 1 Отговор
    Човека няма като домус ага частен самолет и си е взел билет за първият самолет за да се пребере при семейството си.Какво смешно има
  • 3 Пако

    4 1 Отговор
    НОРМАЛНА РЕАКЦИЯ НА НОРМАЛЕН ЧОВЕК,. А ГЛАДНИЯ МЕЧТАТЕЛ ЗА СНОБАР ДАВА ОЦЕНКИ.ТОЛКОВА ДЕБИЛИ ПО ТАЯ ЗЕМЯ,ЧАК СЕ ЗАДУШАВАМЕ.