Last news in Fakti

30 Март, 2023 13:00 1 095 1

Стана ясно къде Барселона ще приема съперниците си, докато реновират "Камп Ноу"

  • камп ноу-
  • барселона-
  • футбол-
  • монжуик

Цялостната реконструкция на “Камп Ноу” обаче се очаква да завърши някъде през 2024 година

Стана ясно къде Барселона ще приема съперниците си, докато реновират "Камп Ноу" - 1

От Барселона са постигнали договорка с турската фирма “Лимак”, която ще се заеме със строителните работи по предстоящото обновяване на “Камп Ноу”, съобщава “Мундо Депортиво”.

Двете страни са се споразумели началото на работата да започне на първи юни, когато от Ла Лига ще започнат да събират цялото електронно оборудване, включително системите ВАР и технологията за голлинията, а през втората седмица на месеца се очаква да стартира и същинската работа по съоражението.

Междувременно Барселона ще стартира следващата кампания на олимпийския стадион в града “Монжуик” и предварителните разчети гласят, че каталунците ще могат да се завърнат в своя дом някъде през ноември.

Цялостната реконструкция на “Камп Ноу” обаче се очаква да завърши някъде през 2024 година. Все пак всички тези планове продължават да са пряко зависими и от продължаващата работа на ръководството на клуба по осигуряване на инвеститори и допълнително финансиране за осъществяване на този проект, който се очаква да струва около милиард и половина евро.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дядо ви КуРтИ От Село ПиПеРкОвО

    6 0 Отговор
    Къв милиард и половина евро бре?
    Те нямат пари да платят на чистачките и администрация на клуба...Ако са си наели за спонсор нашия толупЪ от Банкя,тогава вече ще могат да направят всичко....