Last news in Fakti

30 Март, 2023 13:45 1 963 24

Костадинов: Бербатов кой отбор подкрепяше в мачовете ни срещу Черна гора и Унгария?

  • емил костадинов-
  • димитър бербатов-
  • бфс-
  • национален отбор-
  • футбол

Бербатов и компания само вредят, а не помагат на националния отбор

Костадинов: Бербатов кой отбор подкрепяше в мачовете ни срещу Черна гора и Унгария? - 1


Вицепрезидентът на БФС Емил Костадинов коментира пред Блиц двете ни евроквалификации срещу Черна гора и Унгария.

„След серията добри приятелски мачове, които изиграхме, мислех, че можем да победим Черна гора. За съжаление не се получи. За Унгария знаех, че са силен тим и ще ни бъде трудно в Будапеща. Личеше си напрежението сред момчетата, то им дойде повече. Въпреки това обаче аз съм категоричен – в този отбор има бъдеще. Мисля, че ще изградим силен състав. Само дано националите играят по-често в клубовете си“, заяви Костадинов.

„Нека да мислим за настоящето и бъдещето. Нека не се връщаме назад във времето, когато бяхме световна сила. Това връщане назад ни пречи, не ни помага.

Ситуацията в България е зле. Без силна държава буксуват много сфери от живота, буксува и спортът. Я вижте каква е картината в Унгария – там инвестициите на държавата и конкретно на премиера Виктор Орбан дават резултати. Унгария не беше играла на голям форум от далечната 1986 година, но ето че се класира на европейските финали през 2016 и през 2020 година“, припомни Емо.

„Тъй нареченият екип от бивши играчи прекали. Преди всеки мач атакуват футболистите, отбора и футболния съюз. Малко да се осъзнаят и да слязат на земята. Те само вредят, а не помагат на националния отбор. Но в България това е нормално – всеки, който е отстрани, само оплюва и хули. Ние не управляваме процесите в клубовете, за да носи отговорност като цяло.

Само ще спомена един факт – преди време тв правата бяха по 600 000 долара за всички клубове, а днес са десетократно завишени - 6 милиона долара общо на сезон. Отделно беше въведена системата ВАР, която помага много за спорните моменти и струва също немалко пари.

Бербатов и компания не са работили във футбола, нямат и ден административен стаж. И в същото време имат претенции да ръководят, което е нелепо. Хората обаче отдавна избраха кой да е президент на Футболната ни централа. Напълно легитимно посочиха своя избор - Борислав Михайлов. Нещо много активен става Бербатов след загубите на България. Много е въодушевен. Искам да го попитам той кого подкрепяше в мачовете ни срещу Черна гора и Унгария?“, завърши с въпрос Емо Костадинов.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Даниел

    61 5 Отговор
    Г-н Костадинов,бихте ли ни обяснили с какви отговорности е натоварена вашата длъжност в БФС ,и какви резултати сте постигнали????!!!!

    Коментиран от #4, #12

  • 2 Фергюсън

    52 3 Отговор
    Цялото ръководство на БФС трябва да се разследва за пкрадрне пране на пари и закрила на черното тото. Затвор поне за по 10 год за всички
  • 3 До БФС

    40 2 Отговор
    Не само той и другите хрантутници където си писаха Шестици,сега да си напишат 7 ци. Невиждан ли че откакто са начело на Футбула нищо не става.Никакви резултати.Парите са добри който лапат!
  • 4 Емо

    7 10 Отговор

    До коментар #1 от "Даниел":

    Аз се ръководя само от един принцип: Бади какавто си!

    Коментиран от #24

  • 5 Естествено,че

    8 17 Отговор
    Тримата от запаса са стискали палци за Унгария!
  • 6 Барбука

    4 13 Отговор
    Викам за Зеленко и Окраина!
  • 7 ССС

    29 4 Отговор
    Превърнал си се в жалко алкохолизирано нищожество.
  • 8 Бамбука

    35 4 Отговор
    Сторите герои на футбола ни станаха за смях, стари шмекери. Жалки картинки от едно достойно минало. Никога не е късно да станеш за кашмер.
  • 9 Тома

    34 6 Отговор
    Емо ти взе ли диплома за 8 клас че да даваш интервю.Не знам какво трябва да се случи че тези некадърници да се изритат от бфс че да тръгне футбола в България
  • 10 Брей

    5 34 Отговор
    Това злобно човече Бербатов не разбра ли че вече е много противен и досаден със стремежа си да захапе кокала. Свършиха му паричките май на това копче!
  • 11 Самарин

    25 4 Отговор
    БФС,това е кълбо от свински необработени черва,затова футболът у нас е в плачевно състояние.Необразовани,но организирани субекти,години наред се облагодетелстват,замитайки много пътеки,които водят иначе към бай Ставри.Всички прозорци,врати на оная сграда върху което пише БФС,трябва широко да се разтворят,за да излезе въздухът,който тежи от разговори свързани с корупция.
  • 12 Койчо

    4 5 Отговор

    До коментар #1 от "Даниел":

    Да спи
  • 13 ЧИЧО СТАМАТ ШУМКОВ

    25 4 Отговор
    Емо наистина през 1994 ни зарадвахте много,за което ви благодаря. В момента футбола в страната ни не върви.Редно е ако милеете за играта да се оттеглите.Откакто е БОБИ НАЧЕЛО НЯМАМЕ ФУТБОЛ Нещо не върви. Оттеглете се и дайте възможност на други да се пробват.Белким нещо се промени в положителна насока.Стига ви толкова.Не може да се уповавате на успех от преди 30 години за което отново повтарям лично аз ВИ благодаря и получихте овации от народа ,а вероятно и други екстри напълно ЗАСЛУЖЕНИ.Време е вече за смяна ,Оттеглете се достойно докато хората ви ПОМНЯТ С ДОБРОТО КОЕТО ТОГАВА НАПРАВИХТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ.
  • 14 Геро

    6 23 Отговор
    Слушах много внимателно тази сутрин Бербатов. Вярвах, че той може да помогне с нещо на българския футбол, но това беше до днес. Тази човек е "куха лейка", без никакъв интелект. Пред него бяха застанали двама млади журналисти, които с въпросите, с държанието си, въпреки неговото провокативно държание и обръщение през цялото време на "ти" от страна на футболиста, журналистите не паднаха на нивото му и показаха , че са на светлинни години пред него по интелект. Този човек трябва да помогне първо на себе си и ако успее, тогава на българския футбол.

    Коментиран от #19

  • 15 фог

    17 1 Отговор
    Аз също бях за унгарците. Защото една победа на нашия отбор или дори равенство тук си изкарва като героизъм на алкохолика от бфс.

    Искам някой от вас да си спомни кога в историята на българския футбол сме били на такова мизерно ниво?

    И какво трябва да стане за да разкараме алкохолик мафиот наркодилър и крадец от ръководството на бфс??
  • 16 Борислав

    23 1 Отговор
    Безкнижници и неграмотни управляват ,както българския футбол,така и държавата!
  • 17 един

    23 1 Отговор
    Възмутен съм от такава наглост!Костадинов ще каже ли най-после след някоя поредна загуба на националите,"аз нося вина за поредицата от загубени мачове и си подавам оставката",някога ще стане ли това,има ли поне малко срама и достойнство!?Тръгнал да пита Бербатов кой отбор поддържал,а бе идиот неден,ти за какъв чеп си там/като не вършиш работа а вземаш заплата/,какво те интересува Бербатов кой отбор поддържал,покажи защо си назначен на тая длъжност и какви резултати постигаш!!!!
  • 18 Почукай

    9 1 Отговор
    Драги приятели на никой ама абсолютно на никой не му пука за българския футбол, всичко е борба за кокала и много, много кинти
  • 19 един

    19 2 Отговор

    До коментар #14 от "Геро":

    Бербатов като го слуша и установи че е "куха лейка",а тия дето докараха футбола ни до дъното те са "пълни лейки" според тебе!Явно някой ти плаща да пишеш такива простотии!Колкото и да се стараеш да ги оправдаваш,хората не са слепи и виждат дереджето на футбола ни,ръководен от Михайлов,Лечков и Костадинов!
  • 20 Дрифт

    19 1 Отговор
    Ех Емо , Емо, ти си голям тъпанар. Бербатов не е нито в управлението нито е корумпиран крадец (засега), така че вие мишоци сте виновни за загубите на националния отбор. Вън от БФС!
  • 21 Дани

    14 1 Отговор
    еМО... НЕ БЪРКАЙ СБИРЩИНА И ОТБОР !
  • 22 пенсионер

    16 0 Отговор
    Господина е от тези, които не могат да вържат две думи на връзка, а вие искате да ви каже, какви отговорности има. Никакви, пътува по света и от време на време изтърси някоя глупост. А пропуснах да кажа, че прави компания на т.н голяма перука и на г-н Лечков. Лежи на лаври за това, че преди много време при мач с Франция топката се ударила в част от тялото му, и от това българския футбол е спечелил. А после някой да знае, или да е чувал какво още е направил?????????? Просто -Член на УС на БФС.
  • 23 Бибитко

    11 0 Отговор
    У нас всеки българин иска да бъде началник, директор или пък министър, защото най-лесно се присвояват обществени средства. Именитите ни спортисти от едно време не правят изключение. Те смятат, че като са завоювали някое спортно отличие, трябва да станат пожизнени ръководители. И никой от тях не взима предвид резултатите, които е отчел от дейността си. Същото се отнася и за президентите на футболните клубове. Те са несменяеми и вместо конкуренция съществува уреждане на мачове и черно тото. Изобщо много пари опорочиха спорта и го лишиха от майсторство и красота.
  • 24 СЗО

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Емо":

    Да. Емо никога не е блестял с добър интелект...