Last news in Fakti

3 Април, 2023 07:30 1 602 2

Челси официално уволни треньора

  • греъм потър-
  • челси-
  • футбол-
  • висша лига

Временен треньор ще бъде Бруно Салтор, като Челси усилено търси нов наставник

Челси официално уволни треньора - 1
Снимка:

Греъм Потър вече не е треньор на Челси, потвърдиха официално от клуба. Английският специалист не е част от "сините от Лондон", след като формата на отбора бе изключително слаба. Челси отпадна от Карабао Къп и Фа Къп, а и се намира извън топ 10 на Висшата лига, като шансовете на тима за участие в европейските турнири догодина изглеждат минимални освен ако не спечели Шампионската лига.

"Челси иска да благодари на Греъм за неговите усилия и принос и му желае всичко най-хубаво в бъдеще", написаха от Челси.

Временен треньор ще бъде Бруно Салтор, като Челси усилено търси нов наставник. Най-спряганото име е това на Юлиан Нагелсман. "Сините от Лондон" играят срещу Ливърпул в мач от Висшата лига във вторник.

Проблемите за Челси през този сезон са много, а клубът похарчи значителна сума пари и въпреки големите очаквания, сривът във формата на лондончани бе огромен. По-рано през сезона новият собственик Тод Боули уволни още един треньор на "сините" в лицето на Томас Тухел, който сега ръководи Байерн Мюнхен. Вероятно през следващата седмица официално ще бъде обявен новият треньор на Челси.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    4 1 Отговор
    А Баце и Слави уволниха харвардските шарлатани. Заповедта за уволнение ще бъде връчена днес сутринта на Козяк в деловодството
  • 2 Джеймс

    0 0 Отговор
    Американския палячо докато се накани и Челси са пред изпадане.