Last news in Fakti

3 Април, 2023 10:30 2 407 6

Драмите в Левски продължават

  • левски-
  • футбол-
  • иво ивнов-
  • наско сираков

Иво Ивков: Сираков не може да ми нарежда!

Драмите в Левски продължават - 1

Изпълнителният директор на Левски Ивайло Ивков продължи открития фронт срещу мажоритарния акционер Наско Сираков. Юристът отново показа, че двамата са в конфликт и изглежда, че той няма да бъде решен.

Поредното доказателство дойде по време на срещата, организирана от Националния клуб на привържениците на Левски, състояла се в събота на стадион „Георги Аспарухов“. Ивков ясно е заявил пред присъстващите: „Сираков не може да ми нарежда, а само да ме смени“, твърди "Тема спорт". Той и треньорът на "сините" Станимир Стоилов са атакували председателя на Управителния съвет Даниел Боримиров по време на мероприятието.

Ивков се обърна и към бившия халф с думите: "Ако искаш да управляваш, много е лесно да ме смените. Имате 2:1 гласа, правите вот и всичко става за 20 минути".

Председателят на УС на Левски бе атакуван и от Станимир Стоилов. Треньорът иронично заяви пред събралите се фенове: "Няма как Боримиров и Разпопов да ми водят играчи и да правят селекцията". Изказването му предизвикало смях сред присъстващите. Вторият беше член на УС, но в края на миналата година подаде оставка.

Фенове също са задали въпроси към Боримиров, като не са останали удовлетворени от отговорите му.

Неделната тренировка на Левски бе пропусната от централния защитник Кристиан Димитров. Той е под въпрос за домакинството на Локомотив (София) в събота.

Днес "сините" играят контрола с Марица (Пловдив) - от 14:00 часа на "Герена", а утре е проверката с друг отбор от Втора лига - Витоша (Бистрица).


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кухорог - 1914

    16 9 Отговор
    Закривай обора!

    Коментиран от #2

  • 2 Левски 1914

    5 10 Отговор

    До коментар #1 от "Кухорог - 1914":

    Те който трябваше на 09 09 2016г го закриха!
  • 3 Бочето

    10 6 Отговор
    НАП ,кога ще си влязат в правомощията .?

    Коментиран от #5

  • 4 Али Реза Текин

    1 0 Отговор
    Казвам се Алли и съм работил в Германия и Франция.Имам къща в село Люляково Бургашко.Приятелите ми ме наричат Аптито а майка ми ме нарича Алчо.Фен съм на Левски!!!
  • 5 Левски 1914

    3 5 Отговор

    До коментар #3 от "Бочето":

    Те ако трябвада влязат в правомощия първо трябва да подгонят Ганчев и Стоичков дето ФАЛИРАХА вашия отбор и ощетиха държавата с 20 и няколко милиона !

    Коментиран от #6

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.