Last news in Fakti

4 Април, 2023 08:00 3 251 3

Стана ясно защо раздялата между Меси и ПСЖ е неизбежна

  • лионел меси-
  • футбол-
  • псж

Авторитетното издание посочва няколко причини за промяната в плановете на аржентинската звезда

Стана ясно защо раздялата между Меси и ПСЖ е неизбежна - 1
Снимка: БГНЕС

Лионел Меси ще напусне Пари Сен Жермен след края на сезона, твърди “Екип”. Авторитетното издание посочва няколко причини за промяната в плановете на аржентинската звезда. До неотдавна се считаше, че той е готов да подпише нов договор с парижани, но сега ситуацията е различна.

На първо място, между двете страни има финансови разминавания. Бащата на Меси и президентът на ПСЖ Насер Ал-Хелаифи няколко пъти са говорили по темата, но без да стигнат до разбирателство. Едно от задължителните условия за оставането на Лео на “Парк де Пренс” е той да се съгласи да намали заплатата си, но световният шампион не е съгласен на подобен вариант.

Важен фактор е и желанието на Меси да се завърне в Барселона. В последните дни се появиха индикации, че каталунците полагат усилия в тази посока, макар още да не са отправили конкретно предложение към аржентинеца.

На трето, но не на последно място е отношението на феновете на ПСЖ към Меси. През уикенда той беше освиркан от публиката преди мача с Лион (0:1), а след последния съдийски сигнал не поздрави публиката, а директно се прибра в съблекалнята.

От началото на сезона 35-годишният аржентинец записа 24 мача в Лига 1, като в тях отбеляза 13 гола и направи 13 асистенции. Неговият договор с ПСЖ изтича през лятото.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Директора

    8 7 Отговор
    Алчността на Меси е безгранична.

    Коментиран от #2

  • 2 ТИРбушон

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Директора":

    Така е, но годинките напредват и нищо не е същото.
    Дори великия Федерер се оттегли.
  • 3 Хахаха

    1 1 Отговор
    Меси в този отбор на Барса сега няма да изкара и 35 минути.
    Гледах в последния му мач с ПСЖ той не може да се движи вече ххахаха