Last news in Fakti

4 Април, 2023 13:00 1 573 3

Бивш френски национал изригна: Само идиоти могат да освиркват Меси

  • лионел меси-
  • футбол-
  • псж-
  • еманюел пти

Запалянковците са ядосани, че аржентинецът, чийто договор изтича това лято, не полага никакви усилия в последните мачове

Бивш френски национал изригна: Само идиоти могат да освиркват Меси - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият френски национал Еманюел Пти осъди остро освиркванията към Меси от страна на феновете на Пари Сен Жермен. Той направи това по време на гостуването си в шоуто на съотборника си Жером Ротен по RMC. Запалянковците са ядосани, че аржентинецът, чийто договор изтича това лято, не полага никакви усилия в последните мачове. Пти обаче е категоричен, че футболът е колективен спорт и играта на Меси зависи от другите играчи на ПСЖ.

"Тези, които освиркват Меси, са просто идиоти. Поведението на феновете е обида за футбола", заяви Пти, който е световен шампион с Франция от 1998 г.

Той отиде още по-далеч - посъветва Меси да напусне ПСЖ това лято.

"Бягай, Лео - това не е футболен клуб. Това е отбор преди пенсиониране, дори за 20-годишни играчи. Никой не се е подобрил, докато беше в ПСЖ, това ли е грешката на Меси? Той е магьосникът с пръчката, играчите около него трябва да положат усилия. Само феновете на ПСЖ не разбират, че има нужда от отбор, изграден около Меси, който те нямат и никога няма да имат, защото са пълен провал на пазара", добави Пти.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тома

    4 16 Отговор
    Феновете винаги са прави.За да освиркват джуджето значи има за какво
  • 2 Батето

    6 12 Отговор
    Що да не го освиркват ? Стадиона пълен с фенове иска от табуретката да си заработи милионите ! Марадона никога не е бил освиркван в Наполи ! Защото се раздаваше на макс.
  • 3 Госあ

    14 2 Отговор
    Все още се намира по някой бял, адекватен французин.