Last news in Fakti

5 Април, 2023 15:00 1 500 2

Интересно име може да поеме Челси до края на сезона

  • франк лампард-
  • футбол-
  • челси-
  • луис енрике-
  • юлиан нагелсман

Лондончани провеждат разговори с Луис Енрике и Юлиан Нагелсман, но според медиите на Острова и двамата предпочитат да започнат работа с клуба след края на сезона

Интересно име може да поеме Челси до края на сезона - 1

Франк Лампард е сред кандидатите да поемат Челси, но като временен мениджър на "сините" до края на сезона. Лондончани провеждат разговори с Луис Енрике и Юлиан Нагелсман, но според медиите на Острова и двамата предпочитат да започнат работа с клуба след края на сезона.

Именно затова Челси умува върху опцията да назначи временен треньор. TalkSport, както и други английски издания твърдят, че Лампард може да се завърне като треньор на Челси, след като той бе на трибуните на "Стамфорд Бридж" за равенството с Ливърпул във вторник вечерта.

Лампард беше уволнен от Челси през януари 2021 г. след 18 месеца начело. В началото на тази година пък бившият полузащитник бе освободен от поста в Евертън. Челси планира да интервюира до седем кандидати в търсенето на наследник на Греъм Потър, като съвместните спортни директори Пол Уинстанли и Лорънс Стюарт ще ръководят процеса.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 на село

    0 0 Отговор
    име може да поеме Челси.....ИМЕТО НЕ МОЖЕ ДА ТРЕНИРА ФУТБОЛИСТИ. ЧОВЕК ЩЕ ПОЕМЕ ОТГОВОРНОСТТА ЗА ОТБОРА.
  • 2 Руснаков

    1 0 Отговор
    Енрике,...по последни новини пътува към Лондон...