Last news in Fakti

5 Април, 2023 11:17 2 696 4

В ПСЖ се притесняват, че няма да могат да продадат Неймар заради...

  • неймар-
  • футбол-
  • челси-
  • псж

Интерес към него проявява Челси, но пред сделката има една голяма пречка

В ПСЖ се притесняват, че няма да могат да продадат Неймар заради... - 1
Снимка: БГНЕС

Пари Сен Жермен със сигурност няма да разполага със звездното трио Меси - Мбапе - Неймар през следващия сезон. Аржентинецът почти сигурно ще си тръгне след изтичането на договора си, а бразилският нападател от доста време е нежелан на “Парк де Пренс”. Интерес към него проявява Челси, но пред сделката има една голяма пречка.

По информация на “Льо Паризиен”, от ПСЖ се опасяват, че здравословните проблеми на Неймар могат да осуетят негов евентуален трансфер. Бразилецът претърпя операция през март и е аут до края на сезона. Парижани се надяват през лятото да получат оферти за него, но не са сигурни, че Неймар ще успее да издържи медицинските прегледи.

Нападателят така и не оправда огромната инвестиция, която бе направена с привличането му от Барселона. Той не се превърна в лидер на тима, а честите му контузии станаха причина да пропусне редица важни мачове.

Договорът на Неймар с ПСЖ е до лятото на 2027 година. През настоящия сезон той има 13 гола и 11 асистенции в 20 срещи от Лига 1.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Поанкаре

    3 5 Отговор
    Французите се отървават от латиноамериканският талаш.Умен народ са французите

    Коментиран от #3

  • 2 Умен ?

    2 0 Отговор
    222 пъти по-умен като е с катарските кинти...
  • 3 Радо

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Поанкаре":

    Не Французите а катарците
  • 4 Факт

    0 1 Отговор
    А бе не знам какъв им е проблема с Неймар но до като в ПСЖ си играеха само Мпапе и Неймар ПСЖ си ставаше шампион с лекота ,конкурентните им отбори в Франция ги е биеха с лекота ..от както дойде меси в ПСЖ настъпи тотален хаос а отбора почна да пада от някакви странни отборчета ..не че ПСЖ беше кой знае колко силен отбор в шампионска лига но пак стигаха я до четвъртфинал я полуфинал ....сега се сгромолясаха с гръм и трясък...Едно нещо е факт от както дойде в ПСЖ меси дузпата отбора тотално се разпадна...явно на ПСЖ не дават достатъчно дузпи че да може да се изяви и меси...това момче Меско е най големия провал във футбола,..срамът на ФИФА и УЕФА..