Last news in Fakti

12 Април, 2023 22:00 1 511 4

Георги Димитров: Решението на Станимир Стоилов е истинско и откровено

  • георги димитров-
  • левски-
  • футбол-
  • сдружение левски за левскарите-
  • тръст „синя българия”

Според него има вмешателство на спонсора в управлението Левски

Георги Димитров: Решението на Станимир Стоилов е истинско и откровено  - 1

Членът на Управителния съвет на Тръст „Синя България” и сдружението „Левски на левскарите” - Георги Димитров, бе специален гост в предаването „Домът на футбола” по DIEMA SPORT 2. Той коментира наболелите теми в „синия” клуб в последните дни и оставката на Станимир Стоилов.

„Станимир Стоилов доста точно го заяви. Според него има вмешателство на спонсора в управлението Левски. Това го е притеснило, този модел на управление на клуба. Личното ми мнение е, че той наистина е треньор, отговаря за спортно-техническата част, но той може да се изказва мнение и за управление на клуба. Неговото мнение е споделено и на мажоритарния собственик. Има някакво несходство и затова си подава оставката. Доста крайно, и в неточен момент решение, но истинско и откровено. Прави го, защото не иска да бъде част от такъв модел на управление”, сподели Димитров.

В разговора се включи и бившият член на УС на Левски Тити Папазов. Двамата влязоха в остър спор за случващото се в "синия" клуб.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЕДИНАЙСЕТ

    5 5 Отговор
    МАЧА БЕЗ ПОБЕДА..ТОВА Е МЪРИ..ВСЕКИ ДРУГ КЛУБ ЩЯХА ДА МУ БИЯТ ДУЗПАТА ОЩЕ СЛЕД ЧЕТВЪРТА НАЙ-МНОГО ПЕТА СРЕЩА БЕЗ ПОБЕДА..
  • 2 Диамантената ръка

    3 0 Отговор
    Дори и да е прав Стоилов, решението му е безотговорно и вредно за отбора, най малко трябва да си довърши сезона и с цел класиране в Европа, всичко друго е типично бг работа...

    Коментиран от #4

  • 3 хммм

    3 1 Отговор
    Toя е същият смешник като нашите политици. Черепа фалира клуба. Наско Сираков го взема на фалит, въздига го на крака, а после тази левскарска мишка иска да го отстрани и да му вземе акциите!
  • 4 Вандерлей Люксембурго

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Диамантената ръка":

    Мъри е прекалено голям фактор в Левски, че да си позволи да им МЪЛЧИ. Ако е някой, там, тихичък като Топчо, иди-дойди. Ама Мъри да кротува...Отсстрани ще изглежда нелепо