Last news in Fakti

16 Април, 2023 10:30 4 100 5

Необяснимо: Забраниха на Джорджина да говори за Роналдо!

  • кристиано роналдо-
  • джорджина родригес-
  • футбол-
  • telecinco

Черният списък на Telecinco включва десетки имена на испански знаменитости

Необяснимо: Забраниха на Джорджина да говори за Роналдо! - 1

Популярният испански тв канал Telecinco шокира с необяснимата забрана да се говори в програмите ѝ за половинката на Кристиано Роналдо – Джорджина Родригес.

Тя бе вписана в него миналата седмица по нареждане на ръководството. Черният списък на Telecinco включва десетки имена на испански знаменитости.

Повечето от тях не са популярни извън Испания, но случаят с половинката на Кристиано изпъква като особено шокиращ.

Родената в Аржентина от баща аржентинец и испанска майка Джорджина е безспорно най-следваната в Испания знаменитост благодарение на огромната армия последователи в акаунтите ѝ в социалните мрежи.

На този фон, според в. „Ла Расон“, буди пълно недоумение заповедта да не се дава никаква информация и да не се споменава името на Джорджина в светските програми на „Телесинко“.

От което гаджето на Роналдо едва ли ще се разтревожи особено, тъй като и вторият сезон на нейното документално риалити по „Нетфликс“ - „Аз съм Джорджина“, не спира да жъне успехи, а само в "Инстаграм" тя е следвана от почти 50 милиона души.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пийпинг ТОМ

    11 0 Отговор
    Е и какво ново ? И на мис Бикини забраниха да говори за нейния любим юнак от Банкя , който и дари къщурка в испанско ! Не стига това , ами я скриха нейде далече , сакън да не я намерят и тя да изпусне нещо пикантно за него !
  • 2 лоша

    4 1 Отговор
    Когато се жениш за примадона е така. 😄
  • 3 Гейчо

    7 0 Отговор
    Извратена работа
  • 4 Ами

    4 0 Отговор
    Правилно на златотърсачките не трябва да се прави реклама!
  • 5 бушприт

    1 1 Отговор
    Синко ,ти си теле! Telecinco.