Last news in Fakti

26 Април, 2023 18:22 1 598 7

В Барселона имат план как да изкарат много пари от Лео Меси

  • лионел меси-
  • барселона-
  • футбол

Той трябва да се издигне на мястото на сграда до “Камп Ноу”, която преди беше използвана за главен офис на клубната школа “Ла Масия”

В Барселона имат план как да изкарат много пари от Лео Меси - 1
Снимка: БГНЕС

В Барселона имат нова идея как да генерират множество пари от Лионел Меси. Планът е да се изгради специален интерактивен музей, посветен само на него, съобщава “Ас”. Той трябва да се издигне на мястото на сграда до “Камп Ноу”, която преди беше използвана за главен офис на клубната школа “Ла Масия”.

Самият музей ще се казва “Messi Space” и се очаква годишно да привлича хиляди посетители. Със събраните средства ще се помага за покриването на заплатата на Лео при евентуалното му завръщане в Барса.

Договорът на световния шампион с Пари Сен Жермен изтича в края на сезона, а каталунците вече потвърдиха, че работят върху привличането му обратно.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 0 Отговор
    Футболът Спортът са Бизнес
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 абе

    1 2 Отговор
    меси не става ферщеен ,понял
  • 5 Стоян Александров

    1 0 Отговор
    При връщане на Меси ще се провали цялата му кариера....Провала ще е тотален и пълен. Това е пълно безумие на един неособенно умен футболер, поредния бих казъл....Талант да, но иначееееее е трагедия...Ииииииии Роналдиньо е с класи над Меси и Роналдо взети заедно....вижте му гения в тубата и тогава коментирайте....най- ВЕЛИКИЯ ФУТБОЛИСТ НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА....
  • 6 Смех !

    1 0 Отговор
    Страшен музей ще бъде.Една табуретка и фланелка на Барса.
  • 7 Цметка чийка

    1 1 Отговор
    На части е най-изгодно! Аз ще си купя косъм за сувенир и ще му направя ДНК анализ, за да се изкарам жертва на сексуален тормоз и да му зема парите!