Last news in Fakti

27 Април, 2023 10:12 1 248 2

Лампард: Не искам да бъда някакъв мрънкач, но всичко е против нас

  • челси-
  • франк лампард-
  • футбол-
  • брентфорд

Контролирахме мача от гледна точка на владеене на топката

Временният мениджър на Челси Франк Лампард трябваше да преглътне поредно разочарование. Тимът му загуби у дома с 0:2 от Брентфорд и продължава да не може да излезе от кризата, в която се намира. Наставникът обаче остава оптимист и призова играчите си да повярват в себе си в оставащите мачове до края на сезона.

"Това е неприятно поражение. Съчувсвам на играчите, в момента им липсва увереност. Контролирахме мача от гледна точка на владеене на топката. През второто полувреме доминирахме, но те ни отбелязаха на контраатака.

"В този момент не искам да бъда някакъв мрънкач, но всичко е против нас. Това ясно се видя в този мач. Трябва да си повярваме в следващите двубои, които не са лесни. Може би е време по-често да виждате някои от футболистите, които играха днес", заяви Лампард.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пешо

    4 0 Отговор
    контра атаките са част от играта франки , не ставаш за треньор
  • 2 Джоко

    3 0 Отговор
    Абе как същите играчи станаха европейски клубен шампион преди две години? Главата е вмирисана- няма го Роман Абрамович!