Last news in Fakti

17 Май, 2023 14:33 4 479 5

Ваня Джаферович със страхотен жест в "Сървайвър"

  • сървайвър-
  • футбол

Джаферович: Благодаря за подкрепата

"Искам да ви благодаря на всички вас за подкрепата, специално към мен. Уважението и отношението. Не ми беше лесно и на мен. И аз преминах през своеобразен "Сървайвър". Помните в началото зацепвах. Не можах да говоря добре. Благодаря ви. Наистина не беше лесно. Помогнахме ми, накарахте ме да се почувствам добре. И да ми бъде хубаво тук, че съм на това място. Благодаря, още веднъж", каза водещият на "Сървайвър" Ваня Джаферович към голяма част от участниците в реалити-формата.

Ваня заяви тези думи преди да прочете последния вот в този сезон на предаването.

Джаферович отнесе много критики на старта на сезона, но в последствие получи и не малко похвали. Със сигурност, той не е сива фигура. Любопитно е, че победител в този "Сървайвър" по bTV стана друг бивш футболист - Благой Георгиев.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факти

    3 11 Отговор
    Естествен, възпитан... Ваня, мехлем за душата гледан във Великобритания. Благодарим Ви, Джаферович.
  • 2 Наглецо

    10 1 Отговор
    Не знам български,ама тука всички са цигани ,та все тая.Важното е парата.
  • 3 Новичок

    3 0 Отговор
    А Харалан Александров очаква нови избори.
  • 4 Браво, Ваня,

    1 1 Отговор
    Добре се справи. Често коментирахме, че ти внасяш позитивност и настроение в предаването. И трябва да се гордееш с прекрасния си характер, защото понесе голям хейт, но се държа достойно.
  • 5 Гост

    2 0 Отговор
    Това него гледам .