Last news in Fakti

18 Май, 2023 16:27 2 110 3

Любопитно: Де Бройне крещи на Гуардиола да млъкне (ВИДЕО)

  • шампионска лига-
  • манчестър сити-
  • реал мадрид

Точно такъв е епизодът и от видеото, публикувано в социалните мрежи

Любопитно: Де Бройне крещи на Гуардиола да млъкне (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Фен успя да заснеме любопитен момент по време на полуфинала в Шампионска лига между отборите на Манчестър Сити и Реал Мадрид. Въпреки че „гражданите” спечелиха безпроблемно с 4:0 на своя „Етихад”, на моменти нервите вземаха връх.

Точно такъв е епизодът и от видеото, публикувано в социалните мрежи. На кадрите се вижда как Де Бройне откровено крещи на своя мениджър Пеп Гуардиола да млъкне.

При една от атаките на „гражданите” топката бе пратена именно към Де Бройне, а в същия момент Гуардиола на няколко пъти съветва с викове белгиеца да подаде топката. В крайна сметка Де Бройне губи притежанието на топката и започва конфронтация с испанския специалист без видимо да се интересува какво се случва на терена.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    5 11 Отговор
    Вие да не си представяте, че това мъжленце Гуардиола е някакъв треньор. Той е само за пред камерите и да прави маймонджелъци по тъчлинията. Футболът отдавна не е спорт на треньори и състезатели. Там и броят на тъчовете е предварително фиксиран.

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.