Last news in Fakti

21 Май, 2023 10:00 1 841 3

Интригата за титлата е жива - ето какво предстои пред ЦСКА и Лудогорец

  • футбол-
  • цска-
  • лудогорец-
  • efbet лига

Остават три мача до края на българското първенство, а "орлите" държат съдбата си в свои ръце

Интригата за титлата е жива - ето какво предстои пред ЦСКА и Лудогорец - 1
Снимка: БГНЕС

Отборите на Лудогорец и ЦСКА направиха зрелищен хикс 2:2 в мач от 32-ия кръг на efbet Лига. Този резултат остави интригата за титлата жива, тъй като разликата между двата тима остава една точка. Сега идва въпросът - какво следва?

Остават три мача до края на българското първенство, а "орлите" държат съдбата си в свои ръце. Ако спечелят и трите си двубоя до края, те ще станат шампиони за 12-и пореден път.

В следващия кръг Лудогорец гостува на третия в класирането ЦСКА 1948. Срещата в София е на 28-и май. След това възпитаниците на Ивайло Петев ще трябва да се преборят с Левски у дома - на "Хювефарма Арена", а двубоят е насрочен за 3-и юни. Първенството за разградчани приключва с гостуване на Черно море на 7-и юни.

ЦСКА пък ще се нуждае от грешка на "орлите", за да стане шампион, но освен това "червените" трябва да са безгрешни до края на сезона. Следващият мач за тима, воден от Саша Илич, е домакинство на Локомотив Пловдив. Те играят ден по-рано от Лудогорец - 27-и май, и отново имат шанс да оглавят класирането, дори с мач повече. След това ЦСКА отново е домакин, този път на ЦСКА 1948, а срещата е на 3-и юни.

Както вече стана известно, ЦСКА ще срещне Левски в голямото дерби на последния кръг от първенството, а двубоят отново ще бъде на 7-юни.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хамрун Вадуцки

    1 1 Отговор
    То е ясно , числото поляга на лудите, и скача на ловчанлии. Полуръста плаща на морето да бият лудите, а те плащат на нападжиите да скочат на припознатите.
  • 2 Aлфа Bълкът

    2 1 Отговор
    Черно море само може да им подложи крак.
    Цецко 1948г е подлога на Домуса, а Левски и те ще играят за Лудогорец.
  • 3 Гост

    3 1 Отговор
    При честно първенство, не би се знаело например, кое ЦСКА ще е първо!