Last news in Fakti

21 Май, 2023 17:30 2 315 4

Касано скочи на Моуриньо: Той е просто един гаден късметлия!

  • жозе моуриньо-
  • рома-
  • футбол-
  • лига европа-
  • севиля-
  • антонио касано

Това е второто поредно участие на Жозе Моуриньо и Рома в европейски финали, след като спечелиха първата Лига на конференциите през миналия сезон

Касано скочи на Моуриньо: Той е просто един гаден късметлия! - 1

Рома победи Байер Леверкузен с общ резултат 1:0, за да се класира за финала на Лига Европа, където сега ще се изправи срещу Севиля. Това е второто поредно участие на Жозе Моуриньо и Рома в европейски финали, след като спечелиха първата Лига на конференциите през миналия сезон.

Въпреки постиженията си с Рома, бившият италиански национал Антонио Касано нарече Моуриньо и клуба просто "късметлии" да стигнат до финала на Лига Европа тази година.

Говорейки пред talkSport, Касано каза: "Треньорът ще каже, че всичко е специално, но в живота, както каза Наполеон, е по-добре да бъдеш щастлив командир, отколкото силен. И той е голям късметлия, той е впечатляващ. Беше гаден, но ще се каже, че миналата година спечели конференцията и сега стигна до финала.

"Ще продължим да обсъждаме резултати. Трябва да говоря за футбола и да анализирам мача. Доста смущаващо нещо. Нещо, което изобщо не можете да разберете. Но какво ще каже той? Стигнах до финала, победих, и не ми пука. Браво на Рим, но те направиха л***о.

Това не е първият път, когато италианецът напада мениджъра. Миналия месец той посъветва бившия си клуб Реал Мадрид да не обмисля назначаването на Моуриньо за следващ мениджър, в случай че Карло Анчелоти напусне поста. Той дори продължи дотам, че Моуриньо не знае нищо за играта.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Леля Гошо

    5 1 Отговор
    Касано. Много талантлив и много прост.
  • 2 Пурко

    8 0 Отговор
    Ей заради такива вечно плюещи коментатори, бившия голям играч Роберто Баджо каза, че е отказвал много покани да коментира мачове по ТВ. Каза, че му е много смешно как хора, които не са постигнали нищо и които той помни, че не са били кой знае какви футболисти, сега нонстоп критикуват другите Верно, че за това им се плаща, но тоя просто премина границата и то не за първи път
  • 3 Лили

    4 0 Отговор
    Касано е един гнусен червей,който не си мери приказките,защото злобата му е в по- вече от ръста му.Днес Легендата на Рома и бивш капитан на " вълците",Джузепе Джанини каза нещо впечатляващо пред известна спорна телевизия,а именно:"Желая Ж.Моуриньо да остане в Ит.столица.Разбирам,че е треньор,който е ръководил различни отбори и е нормално,след като за 2 години,достигна с Рома,2 финала,да се огледа за ново предизвикателство или да иска да напусне".Любовта на феновете към него е несравнима с тази, която би имал в други клубове.В Рома той ще продължи да бъде лидер."Моу направи изключително сплотен колектив,това го цитирам аз,която гледам редовно всичките им мачове.Успех им желая утре 22 май ,които се изправят срещу Салернитана в 36 кръг на Италианската Серия А.Победа!!!
  • 4 Лили

    5 0 Отговор
    На всички е добре известно,че Моуриньо е привърженик на дефанзивния футбол.Но в много двубои това му носи победи.В полуфиналния реванш срещу Байер,Леверкузен в Лига Европа,той заложи на състав 3/5/2-схемата за игра.В миналото с други отбори,той практикуваше схемата 4/2/3/1.В защита 4 - ма играчи.В Рома пожела да направи експеримент с 3- ма в защита.Понякога и на мен не ми харесва 3 - ма в защита,обаче това е указанията на треньора.Байер,Леверкузен са един прекалено силен отбор с треньор Чави Алонсо,който беше футболист на Ж.Моуриньо,а Моу треньор.Действително,донякъде,казвам донякъде,Рома имаха късмет,но "вълците" играха спокойни,концентрирани,със силен дух за победа,много единни и ентусиазирани да спечелят мача,защото това не само,че играят за слава,за финал,но и за повече финансови средства.Тези приоритети са по- силни и от късмета,който предрече Касано .Иоще нещо.Понякога грубото отношение към треньора в личен план, те прави слаб и малодушен човек.