Last news in Fakti

21 Май, 2023 21:30 13 896 9

Нов собственик позлатява Берое и Стара Загора!

  • берое стара загора-
  • берое-
  • футбол-
  • собственик-
  • милиони

Към момента всичко е на етап „преговори“, които са в начална фаза, но вероятността те да завършат благополучно е много голяма

Нов собственик позлатява Берое и Стара Загора! - 1

Отборът на Берое Стара Загора може да не се наслаждава на най-красивите си футболни мигове последно време от спортно и административно естество, но по всичко личи, че това нещо ще претърпи обрат през следващия сезон.

По информация на колегите от Gong.bg в клуба е в готовност да влезе много сериозен бизнесмен, чиито намерения са да изгради конкурентен отбор в efbet Лига. Към момента всичко е на етап „преговори“, които са в начална фаза, но вероятността те да завършат благополучно е много голяма.

През идната седмица се очаква лична среща с кмета на града – Живко Тодоров, както и със заместик-кмета – Красимира Чахова, бизнесменът желае да притежава контролния пакет акции в клуба, който сега е притежаван от СНЦ „Сдружение за подкрепа на футбола „Берое““.

Продължение на това води, че бюджетът на Берое ще стане изключително сериозен за родните мащаби и дори ще бъде по-солиден от това, което ТЕЦ „Марица изток 2“ даваше за клуба под Аязмото през последните няколко години. Към този момент Берое е сред отборите в групата за изпадане, но там заема челната позиция с 30 точки и е близо до това да си гарантира участие в първото ниво на родния футбол и през новия сезон. Въпреки това, „зелените“ разочароваха през сезона с представянето си и далеч не оправдават доверието на феновете в Стара Загора.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 30 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    19 4 Отговор
    В заглавието, в края, се слага въпросителен! Удивителния, в случая се тълкува като факт, което и авторчето опровергава в първото изречение! Нищо, днес Футбжл, утре Украйна, а после може и свинско да хапнеш! Ареее, ба щъ мъ банът на 3 дена…
  • 2 Е46ца

    11 26 Отговор
    Ще се набута.Пари във футбола няма отдавна , особенно в берое.Стадиона трябваше отдавна да се отдава с други цели.Концерти на планета и др.Старозагорци това искаме , кой гледа още футбол незнам.

    Коментиран от #8

  • 3 Пловдив 1912

    28 2 Отговор
    Дано да стане , отбор с фенове и традиции , Стара Загора , голям град , добър стадион има всичко за един добър отбор...
    Сега-Септември-1948-Ботев Враца, преди Витоша - Царско село и тн...идиотски пълнежи в лигата ...с по 20-30 човека фенове....

    Коментиран от #5, #6

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Я пак !?

    5 3 Отговор

    До коментар #3 от "Пловдив 1912":

    Ботев(Вр.) с 20 - 30 фенове?!?
  • 6 Пирин

    12 0 Отговор

    До коментар #3 от "Пловдив 1912":

    Е какво му е на Ботев Враца. Отбор от областен град, ходят си хора да гледат.
  • 7 "Nil admirari!"-"На нищо не се учудвай!"

    1 0 Отговор
    ""Omne ignotum pro magnifico"-"Всичко неизвестно се смята за великолепно" от латински
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.