5 Юни, 2023 06:15 1 084 1

Милан прати Верона на бараж за изпадане

  • милан-
  • златан ибрахимович-
  • верона-
  • серия а-
  • футбол

Предстои италианската федерация да отреди кога ще се играе конкретната среща

 Милан прати Верона на бараж за изпадане - 1
Снимка: БГНЕС

Милан победи Верона с 3:1 и завърши на четвъртото място в крайното подреждане на Серия А. Това се случи, след като Оливие Жиру откри от дузпа в добавеното време на първата част. Давиде Фараони изравни и върна надеждите на Верона до края на второто полувреме, росонерите чрез Рафаел Леао направиха разликата между двата тима.

 Милан прати Верона на бараж за изпадане
Снимка: БГНЕС

Особено красиво беше второто попадение в срещата за португалеца, който вкара с изключителен финес топката в гостуващата врата. Преди срещата пък тифозите на "росонерите" опънаха благодарствена хореография към Златан Ибрахимович, който ще напусне "Сан Сиро" за втори път във футболната си кариера.

Така в италианския футбол има прецедент, като отборите на Верона и Специя ще играят баражен мач, за да отредят кой от двата тима ще потегли към Серия Б. Това се случи, след като и двата тима имат по 31 точки и равни показатели при преките двубой. В мача си Специя допусна загуба с 1:2 от Рома.

 Милан прати Верона на бараж за изпадане
Снимка: БГНЕС

Предстои италианската федерация да отреди кога ще се играе конкретната среща.

В другите мачове от 38-ия кръг Аталанта срази Монца с 5:2, а Болоня победи Лече с 3:2 като гост.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 0 Отговор
    Честито на Милан