Last news in Fakti

12 Юни, 2023 10:10 1 867 3

Ето как играчите на Ман Сити вилняха в съблекалнята на стадион "Ататюрк"

  • манчестър сити-
  • футбол-
  • футболисти-
  • шампионска лига

Благодарение на камерата на един от хората от екипа на Хосеп Гуардиола се вижда брутална засилка към купата на един от героите, облечен само по слип и чорапи

Ето как играчите на Ман Сити вилняха в съблекалнята на стадион "Ататюрк" - 1

Футболистите на Манчестър Сити отпразнуваха спокойно спечелването на трофея от Шампионската лига след успеха с 1:0 над Интер на финала в Истанбул, но след това вилняха в съблекалнята си на стадион "Ататюрк". Някои хора в социалните медии сравниха празненството на "гражданите" с разюзданите пиянски купони на английските туристи в испанските летни курорти или дори с пиратска оргия в Тортуга.

Благодарение на камерата на един от хората от екипа на Хосеп Гуардиола се вижда брутална засилка към купата на един от героите, облечен само по слип и чорапи. Това било една от традициите на "гражданите" - гологлавият домакин Брандън Ащън да се засилва почти гол и да се плъзга по корем няколко метра до заложената отсреща купа под бесните викове и аплодисменти на играчите.

В центъра на бирената вакханалия бе Джак Грийлиш, а голямата звезда Ерлинг Холанд бе заснет да пуши неестествено голяма пура в 7 часа сутринта.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Освалдо Риос

    2 2 Отговор
    Покажете и кадри от банята.
  • 2 Оле

    1 4 Отговор
    Абсолютни дебили...
  • 3 Анималс

    2 4 Отговор
    Примати! Гнус ме е от тях! Да им се отнеме титлата, да се върне купата в Манчестър Юнайтед, да се даде тази купа на истинските шампиони от Байерн!