Last news in Fakti

8 Юли, 2023 18:00 1 303 4

Феновете бойкотират сблъсъка Джошуа - Уайт, Еди Хърн чака милиони

  • антъни джошуа-
  • дилиън уайт-
  • еди хърн-
  • бокс-
  • спорт

"Тази битка е абсолютно чудовище", обяви Хърн

Феновете бойкотират сблъсъка Джошуа - Уайт, Еди Хърн чака милиони - 1

Еди Хърн изглежда е убеден, че току-що обявеният реванш между Антъни Джошуа и Дилиън Уайт ще генерира големи продажби от Пей Пър Вю – въпреки че реакцията на феновете в социалните медии показва друго.

Много вежди бяха повдигнати, когато бе обявено, че цената за гледане на мача е 26,99 паунда в DAZN PPV, особено като се има предвид, че последното излизане на Джошуа срещу Джърмейн Франклин беше достъпно като част от редовните абонаменти на потребителите.

В скорошно интервю за IFL TV Хърн защити ценообразуването и заяви, че Джошуа срещу Уайт 2 може да направи до 800 000 покупки.

„Това ще доведе до стотици хиляди покупки, това е огромна битка за DAZN. Мисля, че прави някъде между 500 000 и 800 000 покупки, нещо подобно. Тази битка е абсолютно чудовище. Изчакайте, докато се изправят лице в лице с пресата следващата седмица, това е огромна битка“, обяви Хърн.

Въпреки оптимизма на Хърн относно потенциалния успех на събитието, първоначалният отговор на ценообразуването от феновете на бокса не беше прекалено положителен.

На въпроса на Boxing Social в Twitter биха ли купили плащането за гледане, много анкетирани посочиха, че биха се отказали от това.

„Не на тази цена, няма световна титла на линия. Ако беше Джошуа срещу Уайлдър/Фюри, тогава е достатъчно справедливо“, написа един. „Не, ще го гледам безплатно в YouTube на следващия ден, няма да дам и паунд на заплата на тези двамата“, допълни друг. „Купихме годишен абонамент на базата, че няма да плащаме за никакви ppv. Не, няма да го купя“, бяха само част от отговорите.

Битката между Антъни Джошуа и Дилиън Уайт е на 12 август в О2 Арина в Лондон.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Усик

    1 0 Отговор
    Тази битка вече прилича на "Семейни войни"
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Мда

    0 0 Отговор
    Интересен мач ще е !