Last news in Fakti

11 Юли, 2023 11:00 937 1

Мицин с награда за изключителни постижения

  • спорт

Петър Мицин е огромен талант в плуването

Мицин с награда за изключителни постижения  - 1
Снимка: ММС

Министърът на младежта и спорта Димитър Илиев награди Петър Мицин за изключителните му постижения в плуването. На Европейското първенство по плуване за юноши и девойки в Белград плувецът ни спечели три титли и квота за Олимпийските игри в Париж 2024, постави и нов световен рекорд за юноши.

"Това е исторически успех за България. Благодарим ти, Петър! Ти вече си част от световния плувен елит", категоричен бе министър Илиев, който награди с плакет Петър Мицин и треньора му Николай Вакареев.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бай Иван

    3 0 Отговор
    Браво на роденото в България момче и честита награда.Не казвам българин щото разбрах ,че не е политически коректно вече да се казва така , а правилното е било "роденият в България спортист" , за да не нарушаваме правата на тези, които се чувстват космополити и извън ограничаващите ги граници на страната ни.