Last news in Fakti

12 Юли, 2023 16:10 4 831 4

Майк Тайсън посочи който най-много му напомня на него

  • майк тайсън-
  • бокс-
  • спорт-
  • айзък крус

През последните години Железния Майк често е сравняван със съперника на Крус в лека категория Джервонта Дейвис, но сега той настоя, че всъщност се е бил повече като човека, когото Дейвис победи през 2021 г.

Майк Тайсън посочи който най-много му напомня на него - 1


Майк Тайсън посочи мексиканеца Айзък Крус като настоящия боец, който най-много му напомня на него. През последните години Железния Майк често е сравняван със съперника на Крус в лека категория Джервонта Дейвис, но сега той настоя, че всъщност се е бил повече като човека, когото Дейвис победи през 2021 г.

„Ако трябва да кажа, че някой е най-близък до мен, бих казал Исак Крус“, каза Тайсън пред „Ринг Магазин“. „Той е нисък и набит за теглото си, както бях и аз, и се нахвърля върху теб. Хората може да си помислят, че ще кажа Джервонта Дейвис, но Танка ми напомня много на Арън Прайър. Имам предвид това като голям комплимент“.

„Човек би си помислил, че Танка Дейвис е кавгаджия, но той наистина притежава страхотен удар. Движи се добре. Той движи добре главата си. Може да те победи по всякакви начини. Той може да те нокаутира. Или може да си играе с теб. Крус ми напомня най-много за това кой бях. Той излиза срещу теб с лоши намерения“, допълни Тайсън.

Докато Дейвис наистина има впечатляващ рекорд от 29:0 при 27 нокаута, Крус също има отлични показатели – 24 победи, 2 загуби и 17 нокаута. По-рано тази година Майк Тайсън беше попитан дали Дейвис прилича на него и той не бе съгласен.

"Не знам", каза той, "Може би просто има проблеми със закона като мен. Освен това, не." Дейвис се съгласи с Тайсън в социалните медии, като той отговори: "Съгласен съм. Имам повече умения."


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Винкело

    1 0 Отговор
    Дано не си мислите, че че се пише и говори както в заглавието...
  • 3 Гръч

    2 0 Отговор
    Кобрата е одрал кожата на малкия на Майк Тайсън
  • 4 Мартин Петров

    0 0 Отговор
    Тоя Дейвис е интелектуален инвалид щом си мисли, че има повече умения от Майк Тайсън.
    Той се мъчи да мисли на ринга, а Тайсън просто имаше усет как да ги победи. Тайсън прекратяваше кариерите на опонентите си и ги нокаутираше за секунди, малцина оцеляваха повече от рунд. И Майк Тайсън беше ненеуязвим, рядко получаваше попадения от опонентите си като в повечето мачове дори и не получаваше такива... Ако Джарвонта.. направи реванш с Раян Гарсия ще падне.