Last news in Fakti

11 Юли, 2023 18:12 1 650 3

Съпруга на футболист спряла сигурен трансфер в български клуб

  • локомотив софия-
  • футбол

Става въпрос за португалски халф, който е трябвало само да сложи подписа си и да облече екипа на Локомотив (София)

Съпруга на футболист спряла сигурен трансфер в български клуб - 1

Съпругата на футболист спряла сигурен трансфер в български клуб, твърди "Блиц". Става въпрос за португалски халф, който е трябвало само да сложи подписа си и да облече екипа на Локомотив (София).

"Няма смисъл да споменаваме името на момчето, след като всичко приключи. Бяхме се уточнили не на 100, а на 1000 процента с него и с мениджъра му. Всеки детайл по договора беше готов. Оставаше само подпис. В последния момент обаче жената на футболиста като каза "не, та не!"

Играчът има добра визитка. Щеше да ни връзва играта в средата на терена. Но в крайна сметка трансферът пропадна. Вече трети ден не се обажда, изглежда думата на жена му е натежала доста", коментират от клуба.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 0 Отговор
    в Семейството е Така Решават Двамата и Разумът
  • 2 Жалка работа

    5 2 Отговор
    Тия нямат ни фенове ни стадион, тръгнали португалци да вземат.
  • 3 кУмУнист

    2 0 Отговор
    Абе вие най големите пасквили блиц и гонг ли цитирате, че тея на ден си измислят по 5о фейк новини, айде по сериозно, че остана и ПИК да започнете да цитирате.