Last news in Fakti

11 Юли, 2023 19:40 2 230 0

Галатасарай близо до нов сериозен трансфер

  • анхелиньо-
  • лайпциг-
  • фабрицио романо-
  • футбол-
  • галатасарай

Бившият играч на Манчестър Сити е оценяван на около 12 милиона евро, а през последната кампания записа 35 мача с 1 гол и 12 асистенции

Галатасарай близо до нов сериозен трансфер - 1

Турският гранд Галатасарай продължава изключително амбициозните си планове за селекция, като е близо до привличането на Анхелиньо от РБ Лайпциг, съобщава италианският журналист Фабрицио Романо. Двата клуба са много близо до постигане на споразумение и единствено остава да бъдат изчистени последните детайли, след което сделката ще бъде завършена.

Бившият играч на Манчестър Сити е оценяван на около 12 милиона евро, а през последната кампания записа 35 мача с 1 гол и 12 асистенции. Самият играч бил силно изкушен от перспективата да играе за Галатасарай и да участва в Шампионската лига с шампиона на Турция. Очаква се в близките дни тимът от Истанбул да завърши и друг звезден трансфер - този на Мауро Икарди, който ще подпише дългосрочен договор с отбора, след като до момента бе под наем от ПСЖ.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА