21 Юли, 2023 16:27 1 603 12

Българският футбол с голям пробив в УЕФА

  • борислав михайлов-
  • футбол-
  • бфс-
  • уефа-
  • емил костадинов

Подобно сериозно присъствие е атестат за доверието на УЕФА към опита и експертизата на конкретните личности, но и към работата на Българския футболен съюз

Българският футбол с голям пробив в УЕФА - 1

След като президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов бе избран за председател на ключовата Футболна комисия към УЕФА за периода 2023-2027 г., други седем представители на централата и страната ни попаднаха в постоянните комисии и панели на европейската централа.

Вицепрезидентът Емил Костадинов е член на Комисията за турнири и състезания на ниво национални отбори, колегата му Михаил Касабов е заместник-председател на Комисията „Хеттрик“, изпълнителният директор Борислав Попов е част от Правната комисия, дългогодишният лекар на националния отбор д-р Бисер Бочев е член на Медицинската комисия, Стоян Сираков – на Комисията за статута и трансферите на футболистите и работата на футболните агенти, Стилиян Шишков – на Медийната комисия, а мениджърът „Стратегическо развитие“ на БФС Андрей Петров е част от панела на Административните експерти към УЕФА.

„Подобно сериозно присъствие е атестат за доверието на УЕФА към опита и експертизата на конкретните личности, но и към работата на Българския футболен съюз. Горд съм, че толкова сериозна бройка българи се ползва с уважението на европейските футболни ръководители“, заяви Борислав Михайлов.

Футболната комисия, която Михайлов оглавява, чертае генералната визия за развитието на футбола на клубно и национално ниво, защитава имиджа на играта и я промотира, като дава препоръки по всички въпроси, касаещи футбола.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Красимир Петров

    28 5 Отговор
    Оставка на алкохолика Михайлов
  • 2 Гаглей

    29 4 Отговор
    Незнам този на снимката, ми едски противен. Не мога да го гледам
  • 3 Гост

    25 2 Отговор
    Всичките са корумпета, затова са ги набутали, да имат техни хора.
  • 4 Гост

    21 2 Отговор
    Сега спокойно могат да си подадат оставките за БФС...наредиха се...
  • 5 фенче

    19 2 Отговор
    много стратеги, много визии, много експерти, а като отидеш на един стадион в България какво виждаш, всичко старо, всичко разбито, база няма, публика няма, младежки групи няма, отборите сами се отказват от участие в елитните групи, и така е от години, или поне от толкова години, колкото този на снимката е президент на съюза, тези в УЕФА са като комунистическата партия в България, преди и след 1989 година, някой ако се провали, и се докаже че е некадърник, те не го уволняват, а му дават още по висок пост
  • 6 Коко

    22 2 Отговор
    Нали някой не си мисли че нещо зависи от Боби.И те са като нашите депутати гласуват каквото им се заповяда и козируват.Човек който съсипа футбола в България ще управлява европейския.Това е някакъв сюрреализъм.
  • 7 Кенефбет

    21 0 Отговор
    Във ФИФА трябват хора с опит в корупцията и уреждането на мачове с високи коефициенти.
  • 8 Верно ли ?

    15 1 Отговор
    Всички решения в УЕФА се взимат от евреи.Защото падат много пари.Българите са известни с това,че са пияници и продажници.Абсолютно удобни за всякакви схеми.
  • 9 българин

    12 2 Отговор
    Стига лъжи и заблуди, това, че кючекчията е платил и е уредил някаква сделка с други престъпници и мародери във ФИФА с нищо не помага на българския футбол, който е миниатюрна и зле подържана пералня на червената мафия.
  • 10 Мокета

    10 0 Отговор
    Толкова му напоен яко с алкохол, че се стича в очите му!
  • 11 Камион

    1 1 Отговор
    Ще пребэдат
  • 12 Бай Иван

    6 1 Отговор
    След като съсипа българският футбол на ред е УЕФА.Човека е печен и ще се справи. Само подсигурете чалга и пи.яч.ка.Няма по подходящ за полудялата Европа.