Last news in Fakti

23 Юли, 2023 17:00 1 576 0

Луис Енрике се опъва на шефовете на ПСЖ заради Мбапе

  • луис енрике-
  • псж-
  • футбол-
  • килиан мбапе

Енрике няма да се съобрази с решенията на босовете и ще използва Мбапе, ако световният шампион за 2018 г. остане при парижани през сезон 2023/24

Луис Енрике се опъва на шефовете на ПСЖ заради Мбапе - 1

Треньорът на ПСЖ Луис Енрике не планира да спази нареждането на клубните шефове, които обявиха, че Килиан Мбапе няма да играе за отбора, ако не продължи договора си.

Според „Relevo“, Енрике няма да се съобрази с решенията на босовете и ще използва Мбапе, ако световният шампион за 2018 г. остане при парижани през сезон 2023/24.

Както е известно, френският национал отказва да преподпише и очаква трансфер в Реал (Мадрид). В битката за подписа му се намесиха и саудитския Ал Хилал, който е готов да предложи 200 милиона евро за трансфер на нападателя. 24-годишният нападател беше категоричен, че ако не бъде трансфериран сега, ще остане на „Парк де Пренс“ следващото лято.

Вчера ПСЖ замина на предсезонно турне в Япония и Килиан Мбапе остана извън групата от 29 футболисти, които заминаха за Далечния Изток. Звездата на парижани остана да се подготвя индивидуално във френската столица и отказва да коментира отсъствието си от състава в Япония.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА