Last news in Fakti

31 Юли, 2023 07:30 1 182 1

Еден Азар пред спиране с футбола

  • еден азар-
  • реал мадрид-
  • футбол

Азар и семейството му се чувстват комфортно в Мадрид и не искат да напускат града, но никой от местните клубове не е готов да го привлече

Еден Азар пред спиране с футбола - 1

Бившият белгийски национал Еден Азар може скоро да прекрати кариерата си, твърди “АС”. Крилото е без отбор, след като разтрогна договора си с Реал Мадрид и обмисля да се откаже от футбола едва на 32 години.

Азар и семейството му се чувстват комфортно в Мадрид и не искат да напускат града, но никой от местните клубове не е готов да го привлече. Освен това, многобройните контузии на белгиеца са сериозна пречка пред това да си намери нов отбор.

Азар имаше възможност да подпише с Интер Маями, но отказа офертата. Бившата звезда на Челси не се съгласи да подсили и новака в Юпилер лигата РВД Моленек, където играе брат му Килиан.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.