Last news in Fakti

6 Август, 2023 10:00 2 708 1

Локо (Пд) продава играч след мача с Левски

  • локомотив пловдив-
  • бабакар дион-
  • левски-
  • футбол

Преди това “черно-белите” продадоха Пиер Зебли в азербайджанския Зира, където той бе представен като ново попълнение на 3 август

Локо (Пд) продава играч след мача с Левски - 1

Бабакар Дион все пак ще бъде продаден следващата седмица. Крилото на Локомотив (Пловдив) поиска трансфер, след като интерес към него се твърди, че проявява швейцарският Лозана. Преди това “черно-белите” продадоха Пиер Зебли в азербайджанския Зира, където той бе представен като ново попълнение на 3 август.

Именно решението на ръководството да се раздели с двамата доведе до раздорите в клуба. Павел Колев обяви, че не може да работи на място, където се правят сделки на дребно.

В крайна сметка обаче шефовете ще осъществят своите намерения. Те обаче били дали уверение, че повече продажби няма да има, макар да се твърди, че Динко Хоркаш е спазарен с ЦСКА 1948 за заместник на Даниел Наумов.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.