Last news in Fakti

6 Август, 2023 18:30 849 0

Интер е отправил конкретна оферта за бразилски вратар

  • бенто-
  • интер-
  • атлетико параненсе-
  • футбол-
  • вратар

Той е на 24 години и е оценяван на около 9 млн. евро

Интер е отправил конкретна оферта за бразилски вратар - 1

Търсещият нов вратар Интер е отправил конкретна оферта за стража Бенто от Атлетико Параненсе. Това потвърди самият играч в интервю за Transamerica Radio.

Той е на 24 години и е оценяван на около 9 млн. евро. Преди месец имаше информации, че Ювентус също има сериозен интерес към въпросния вратар.

“В клуба дойде оферта от Интер - заяви Бенто. - Вече обсъдихме това с ръководството. Мечта ми е да ида в Интер и сега всичко е в ръцете на президента”.

Стражът има италиански паспорт, което е отлична новина за “нерадзурите”, ако се стигне до сделка.

Паралелно финалистът в Шампионската лига преговаря с Байерн (Мюнхен) за Ян Зомер. Друг от набелязаните от италианците играч на този пост - Анатолий Трубин от Шахтьор (Донецк), е по-близо до трансфер в Бенфика.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА