Last news in Fakti

7 Август, 2023 07:00 3 295 5

Сериозно напрежение на "Българска армия" след мача със Славия

  • цска-
  • футбол-
  • фенове-
  • славия

Резервният страж Димитър Евтимов пък едва не се сби със запалянко на 31-кратния шампион, ядосвайки се на въпрос от фена дали знае какво е ЦСКА

Сериозно напрежение на "Българска армия" след мача със Славия - 1

След равенството 1:1 между ЦСКА и Славия сериозно напрежение обхвана „Българска армия“ и миксзоната около стадиона.

Привържениците на „червените“ привикаха на разговор доскорошния капитан Иван Турицов, като видимо негодуваха от десния бек и изявите му в последните седмици.

Двама от полузащитниците на ЦСКА – Станислав Шопов и Тобиас Хайнц, опитаха да успокоят феновете, а с подобна самоотвержена намеса се отчете и един от двамата изпълнителни директори – Филип Филипов.

Резервният страж Димитър Евтимов пък едва не се сби със запалянко на 31-кратния шампион, ядосвайки се на въпрос от фена дали знае какво е ЦСКА.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коко

    18 3 Отговор
    И от кога Литекс е 31-кратен шампион.
  • 2 Гриша Ганчев

    12 0 Отговор
    Ей, я да спрете, че ще си закарам заводския отбор отново в Ловеч. Може, ако поискам и "Куинс" да го кръстя, за да вървят соковете.
  • 3 Унуфри

    10 0 Отговор
    Етрополци и ловчанлии няма как да знаят какво е цесека, а за камерунци и конгоанци е още по- необяснимо.
  • 4 Вис

    8 1 Отговор
    Данило Асприля преди беше от Литекс...И сега е от Литекс...Само че много по слаб...Нищо Не се е променило..Литекс си е Литекс...
  • 5 Кюстендилеца

    2 0 Отговор
    Тоя преименувания тренер, майстор ли е къв е, да си намери някой преименуван отбор. Там ще си пасне идеално!