Last news in Fakti

10 Август, 2023 19:00 2 835 3

Килиан Мбапе е взел решение за бъдещето си!

  • килиан мбапе-
  • псж-
  • футбол-
  • насър ал-хелаифи

Мбапе е информирал президента на ПСЖ Насър Ал-Хелаифи за решението си

Килиан Мбапе е взел решение за бъдещето си! - 1

Звездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе е взел решение за бъдещето си. Според френското издание Le Parisien, той планира да остане в парижани до лятото на 2024-а година, когато изтича договорът му.

Мбапе е информирал президента на ПСЖ Насър Ал-Хелаифи за решението си. Le Parisien обаче разкрива, че босът на френския шампион е против оставането на Мбапе в тима, смятайки, че играчът го е предал.

Французинът се готвеше самостоятелно, а по всичко изглежда ще пропусне и първия мач на парижани в Лига 1 срещу Лориен.

24-годишният футболист играе за ПСЖ от август 2017 г. През сезон 2022/23 Килиан вкара 41 гола и направи 10 асистенции в 43 мача за парижани във всички турнири.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ембабе Емдеде от Францие

    6 3 Отговор
    Здравейте аз съм Ембабе Емдеде от Францие и много искам да отида в Реал Мадрид но Карло Анчелоти не ми дава и казва че има най добрите нападатели на света в лицето на Винисиус и Родриго и те ще вкарат поне пет гола през новият сезон така че моята опция е да отида при Роналдо и Бензема в Саудитска Арабия и да взема заплата колкото да изхраня цяла Африка и даже Австралия
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Мутко

    0 1 Отговор
    Взел е сега ще си ляга с де джендъра не с един