Last news in Fakti

11 Август, 2023 08:00 1 634 3

Треньорът на Левски: Играхме умно, шансовете са на наша страна

  • николай костов-
  • ники костов-
  • левски-
  • апоел беер шева-
  • футбол-
  • лига на конференциите

Още преди мача казах, че по нищо не отстъпваме на Апоел

Треньорът на Левски: Играхме умно, шансовете са на наша страна - 1

Треньорът на Левски - Николай Костов, остана доволен след нулевото равенство на отбора му при визитата на Апоел Беер Шева в първи мач от третия квалификационен кръг в Лига на конференциите. Костов отличи играта на своите футболисти и призна, че шансовете са на страната на "сините" преди реванша на "Герена" идната седмица.

„Още преди мача казах, че по нищо не отстъпваме на Апоел. Имахме възможности и контролирахме играта. Получи се силен мач и поздравявам двата отбора, че играха умно. Пропуските, които ги реализирахме, бяха важни за нас да отбележим, но не успяхме. Тпва е футболът“, започна Костов.

„Не знам да е липсвало нещо. Мисля, че достатъчно добре анализирах първите си впечатления от мача, липсваха завършващите ситуации. Трябваше да отбележим, тъй като имахме по-чистите ситуации спрямо противника. Вкарването е въпрос на моменти. Такива са решенията в последния момент, но не отбелязахме. Съжаляваме, но взехме добър резултат и се надявам пред нашата публика, която се надявам да напълни стадиона и даде подкрепа към нашия отбор, да продължим“.

„Бяхме подготвени за техните действия. Разигравахме умно и без много брак в средата на терена. Отваряме пространства по фланговете ни и всичко беше по план. Така бяхме и говорили преди мача“.

„Очаквам сработката на хората в средата на терена да е такава. Справиха се много добре, за което ги поздравявам. Патрик се включи много добре и не ни създадоха неприятности по десния фланг, за което съм доволен. Шансовете са на наша страна, тъй като играем пред родна публика. Рано е да се говори за очаквания. Ще се подготвим много добре и очаквам нашите играчи да изиграят добър мач и да гледаме смело към противниците ни“, завърши Костов.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мунчо юмручето

    5 1 Отговор
    Браво само ЛЕВСКИ ОЛЕ
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 и умно трябва да продължите

    2 0 Отговор
    Прилично играхте, но по-трудното предстои.
    Трудно ще удържите играчите да играят така умно пре4д 30 000 привържнеици, искащи футбол от висока класа и голове.