Last news in Fakti

14 Август, 2023 11:00 1 411 4

ЦСКА взема поне още двама нови

  • цска-
  • футбол-
  • селекция

Целта е „червените“ да финализират селекцията и да увеличат дълбочината и класата в състава

ЦСКА взема поне още двама нови - 1

Вицешампионът ЦСКА ще се опита да вземе поне още двама нови футболисти до края на трансферния прозорец, който в България затваря на 7 септември. Целта е „червените“ да финализират селекцията и да увеличат дълбочината и класата в състава.

Смята се, че един от тях може да е алжирският централен защитник Хусин Беянда, за когото се очаква развитие през тази седмица.

В последните години на „Българска армия“ пристигаха доста играчи в последния момент. Пример за това са арменецът Жираир Шагоян, колумбиецът Марселино Кареасо и Симеон Александров, който дойде от Септември. И тримата бяха привлечени в началото на месец септември миналата година.

До момента ЦСКА се подсили с цели шестима нови - Матиас Фаетон, Браян Кордоба, Данило Асприля, Сейни Санянг, Майкъл Естрада и вратарят Марин Орлинов.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Треньора не става за нищо

    3 1 Отговор
    Пак ли го взехте тоя ? Знаете ли на какво прилича пиян и надрусан в столичните дискотеки ..?
  • 2 кУмУнист

    2 2 Отговор
    Само не пипайте ТУРицов и бусато, това са най добрите футболисти в България.
  • 3 Стефан Лъв

    1 0 Отговор
    Пари на вятъра ще дават,а Маестрото може през есента да го няма вече.
  • 4 Факти

    1 0 Отговор
    И 20 да всеме, ако са същите катъри, все тая! Така сериозен отбор не се прави, всяко лято по 10 нови футболисти! Тъпотия!