Last news in Fakti

14 Август, 2023 13:00 1 452 10

Фенове на ЦСКА счупиха вратите на "Армията" и написаха "Срам и позор"

  • цска-
  • футбол-
  • фенове-
  • лудогорец

Протестната проява на ултрасите се е случила тази нощ след завръщането им в София след злополучния мач от efbet Лига срещу шампиона Лудогорец в Разград снощи, загубен с 0:3

Фенове на ЦСКА счупиха вратите на "Армията" и написаха "Срам и позор"  - 1

Недоволни фенове на ЦСКА са счупили вратите на официалния терен на стадион „Българска армия“ и са изписали със спрей на вратата на домакинската съблекалня "Срам и позор“, съобщава Gong.bg. Протестната проява на ултрасите се е случила тази нощ след завръщането им в София след злополучния мач от efbet Лига срещу шампиона Лудогорец в Разград снощи, загубен с 0:3.

И двете врати на официалния терен са срязани, а надписът стоеше до идването на полицията. Заради вандалския акт тази сутрин органите на реда се заеха да огледат щетите и да разследват случая. Малко по-късно и представителите на медиите бяха подканени да напуснат комплекса по нареждане на ръководството на ЦСКА.

Феновете на „червените“ са бесни от поредното бездушно представяне на отбора, който допусна трето поражение и има само два отбелязани гола в първите си шест официални мача през сезона. ЦСКА има само един измъчен успех с 1:0 срещу новака в елита Крумовград.

Запалянковците на ЦСКА бяха крайно разочаровани след отпадането от непретенциозния румънския Сепси с общ резултат 0:6 в квалификациите на Лигата на конференциите, а напрежението се засили след равенството 1:1 срещу Славия за първенство на „Българска армия“ миналия уикенд. Поражението от Лудогорец и най-вече поведението на футболистите на „червените“ в Разград, обаче, е преляла чашата на търпението на ултрасите. Запалянковците настояват ръководството на клуба да вземе спешни и адекватни мерки, за да спре пропадането на отбора.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Траянов

    22 3 Отговор
    Какво ви е виновен стадиона, че да го трошите прости деградирали отпадъци.
  • 2 Левскар

    17 3 Отговор
    Ми толкова си могат бе...Между другото , на терена в Разград имаше само ТРИМА българи общо....И да ги дерете с макетни ножчета и да ги стрижете за Наказание - все тая.....Яко грухтене се чуваше чак на Герена!!!
  • 3 Злати Минкова

    11 7 Отговор
    Да стават левскари, като не са доволни.
  • 4 Знаещ

    17 0 Отговор
    Последните 3 клуба на Ел Маестро:
    Щурм Граз - уволнен след поредица от 7 загуби в 8 мача
    Ал-Талун - за 5 месеца го уволняват
    Гьозтепе - уволнен след 6 последователни загуби
  • 5 Левски 1914

    13 6 Отговор
    Доведения от град Ловеч отбор обединен с Етрополе толкова си могат Литекс никога няма да стане цска . Трябваше когато ви ФАЛИРАХА отбора да протестирате, а не сега да викате за тези дето ви МЛАТИХА кото тъпан на сватба 8 - 0!
  • 6 Така

    2 2 Отговор
    Да им изсъхнат ръчичките!
  • 7 БЪЛГАРИН

    8 1 Отговор
    КАКВИТО СА МАЙМУНИТЕ НА ТЕРЕНА, ТАКИВА СА И ФЕНОВЕТЕ!
  • 8 СИНЯТА ЛАВИНА

    5 0 Отговор
    НАЙ - ГОЛЕМИТЕ РАЗХОДИ ЗА НОВИЯ СТАДИОН НА ЧОРБАЛЪ ПАРК ЩЕ БЪДАТ ЗА ВРАТИТЕ НА ФУТБОЛНИЯ ТЕРЕН, ТЪЙ КАТО СЛЕД ВСЕКИ МАЧ ЩЕ СЕ НАЛАГА ДА БЪДАТ СМЕНЯВАНИ.

    Коментиран от #9

  • 9 Оптимист

    3 1 Отговор

    До коментар #8 от "СИНЯТА ЛАВИНА":

    Е как ще паднат пак с 8 - 0 ако нямат врата??Правилно действат чорбарите - без врати, резултата 0-0...
  • 10 Павел Ковачев

    1 0 Отговор
    Пиши цялото име на отбора.