Last news in Fakti

14 Август, 2023 14:00 2 299 5

Рязането на гредите не е прецедент на стадион "Българска армия"

  • цска-
  • футбол-
  • фенове-
  • греди

След загубения финал за Купата на България от Левски (0:1) миналата година, "червените" привърженици унищожиха една от гредите в знак на протест срещу случващото се в клуба

Рязането на гредите не е прецедент на стадион "Българска армия" - 1

Не за първи път стадион "Българска армия" осъмва със срязани греди на двете врати. Явно това е запазена марка на феновете на ЦСКА, които по този начин изразяват гнева си от представянето на любимия отбор.

След загубения финал за Купата на България от Левски (0:1) миналата година, "червените" привърженици унищожиха една от гредите в знак на протест срещу случващото се в клуба.

Началото бе поставено през 1998 година след една от най-срамните загуби на ЦСКА - 0:8 от Литекс в Ловеч. Тогава вбесените запалянковци отрязаха гредите и на двете врати, както се е случило и тази нощ.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левскар

    19 3 Отговор
    Без врати ще е равностоен мач -с резултат 0 - 0....
  • 2 кУмУнист

    24 5 Отговор
    Тези са единственият отбор в света победил сам себе си с 8:0,
  • 3 въпросче

    10 0 Отговор
    Охрана на стадиона няма ли? Камери,наблюдение няма ли? Пак българска работа!
  • 4 и преди и сега цска е кочина!

    13 4 Отговор
    по добре греди,от колкото глави...И като гледам,гредите не са отрязани ,а са извадени!
  • 5 А бе

    8 1 Отговор
    Те отпреди много години го владеят тоя занаят, нали са със сибирски корени , създадени от предатели по руски образец! Ганчев каза : разпускайте ги сезонът свърши за цесекатата , търсим нов селски отбор да прекръстим , че може пък 1от 3 да побеждава !