Last news in Fakti

15 Август, 2023 19:30 1 319 0

Ботев Пловдив обяви официално нов изпълнителен директор

  • ботев пловдив-
  • футбол-
  • изпълнителен директор-
  • алексей киричек

Имаме удоволствието да съобщим за назначаването на Алексей Киричек за новия изпълнителен директор (CEO) на Ботев Пловдив

Ботев Пловдив обяви официално нов изпълнителен директор - 1

Ръководството на Ботев Пловдив обяви официалното назначение на Алексей Киричек като изпълнителен директор на „жълто-черните”.

Ето и официалното съобщение от пловдивския клуб, което публикуваме без редакторска намеса.

Имаме удоволствието да съобщим за назначаването на Алексей Киричек за новия изпълнителен директор (CEO) на Ботев Пловдив.

Лоялен член на нашия екип и неразделна част от Ботев вече повече от година, Алексей Киричек към момента изпълнява функциите на търговски и маркетинг директор. Предишният му опит също така включва продължителен и успешен период като част от ръководството на един от водещите клубове в Русия.

През цялата си кариера Киричек има доказан успех в създаването на индивидуални стратегии за навлизане на пазара, управление на бизнес взаимоотношения, изграждане на доверие и установяване на незабавна връзка с потенциални клиенти. Репутацията на Алексей се гради на създаването и прилагането на необходимите стратегии за бизнес развитие за постигане на високи цели.

Тъй като има задълбочен поглед върху вътрешната структура и процесите в нашия клуб, особено в търговския и маркетинговия сектор, тази нова роля е естествено продължение на неговата кариера в рамките на Ботев Пловдив.

Пожелаваме успех на Алексей и с нетърпение очакваме да станем свидетели на значителни резултати на нашия клуб под негово ръководство. Това е трудна и изпълнена с отговорности позиция, особено в клуб с толкова голяма история и огромна фенска база като Ботев Пловдив.

Клубът вярва, че това е правилният избор в този труден за нас период.

Антон Зингаревич, мажоритарен собственик: “С назначаването на Алексей Киричек, Ботев Пловдив вече разполага, както с нов изпълнителен директор, така и със спортен директор, които да си сътрудничат с цел изграждане на дългосрочното стратегическо развитие на Ботев“.

Алексей Киричек, изпълнителен директор на Ботев Пловдив:

“Щастлив съм да вляза в ролята на изпълнителен директор на Ботев. Невероятният нов стадион и отдадените фенове осигуряват огромна основа за растеж. Оптимист съм, че с общите ни усилия можем да проправим пътя към устойчивото развитие на Ботев“.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА