Last news in Fakti

18 Август, 2023 07:18 1 249 7

Ивайло Петев: Способни сме и на чудеса с нашите привърженици

  • лудогорец-
  • ивайло петев-
  • футбол-
  • астана

Предстои ни много голям плейоф срещу гранд, но мачът сега в неделя е по-важен

Ивайло Петев: Способни сме и на чудеса с нашите привърженици - 1

Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев бе доволен от успеха на своя отбор над Астана в третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите, но призова играчите си да останат здраво стъпили на земята.

"Очаквах това нещо. Не е нещо случайно. Започнахме много добре, имахме контрол над топката, а това беше важно, тъй като в първата среща бъркахме по детски. Допуснахме елементарна грешка, при която ни вкараха гол. През първата част имахме и други ситуации. Направихме корекции на полувремето. Имаше себераздаване, можехме още 3-4 гола да вкараме, заслужено продължихме", започна той.

"Трябваше да продължим по същия начин. Мисля, че направихме страхотно второ полувреме. Първото също не мога да кажа, че беше слабо. Можеше резултатът да бъде и още по-голямо, напълно заслужено победихме", продължи наставникът на Лудогорец.

"Горчилката от Олимпия няма да мине леко. Предстои ни много голям плейоф срещу гранд, но мачът сега в неделя е по-важен. Не трябва да летим, до утре да изживеем победата и след това вече да се пренастроим. На всеки 3-4 дена имаме мач, така че днес остава в историята. Това трябва да е самочувствие и да продължим по същата линия", добави специалистът.

"Трябва да използваме и далечни удари. Доволен съм, че на 90 процента изпълнихме плана, който имахме. Нужно беше да покажем и нашия потенциал. Всеки един отбор, когато играе пред собствените фенове има предимство. Способни сме и на чудеса с нашите привърженици", завърши Петев.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 97542

    9 5 Отговор
    Глупости. Лудогорец победи, заради далеч по-качествените играчи, които се купуват с пари. За коя публика говориш Петев? Подмазвания
  • 2 Българин

    6 5 Отговор
    това е някакъв майтап българия и футбол
  • 3 СиняШушумига

    6 3 Отговор
    тоя каун трябва да бъде изгонен, толкова скучен и безличен лудогорец не е имали, слабо първо полуереме, второто им се получи, но по силен отбор ще ги смачка
  • 4 дядо поп

    5 3 Отговор
    Какви привърженици пък има Лудогорец? Ако на стадиона раздават кебапчета и бира пак няма да напълнят и два сектора с мераклии да ги мъчат 90 минути!
  • 5 Левски

    3 2 Отговор
    привърженици има Левски София ,вие имате фен група и то платена
  • 6 кУмУнист

    5 1 Отговор
    Някои имат фенове/привърженици, други имат публика. Спрете да раздавате билети по фирми и заводи и ще останат семействата на футболистите и шофьора на автобуса.

    Коментиран от #7

  • 7 7676

    0 1 Отговор

    До коментар #6 от "кУмУнист":

    По добре ли е да имаш публика , а да нямаш
    отбор.Той Ви каза човека ,че не можете
    връзките на обувките на Десподов да
    купите.Кой, кой го каза?Иначе на стадиона
    правите мажоретъчни изпълнения и
    хората ги гледат щото отбор нямаше.