Last news in Fakti

18 Август, 2023 11:30 1 024 1

Трансферната сага около Жоао Феликс е към края си - отива под наем в Барселона!

  • жоао феликс-
  • атлетико мадрид-
  • футбол-
  • под наем-
  • барселона

Преговорите между двата клуба са в напреднала фаза и вероятно ще бъдат финализирани през уикенда

Трансферната сага около Жоао Феликс е към края си - отива под наем в Барселона! - 1

Трансферната сага около Жоао Феликс е към края си. Португалският национал ще премине под наем от Атлетико Мадрид в Барселона. Преговорите между двата клуба са в напреднала фаза и вероятно ще бъдат финализирани през уикенда.

Барса е единственият отбор, в който Феликс иска да премине. Президентът на каталунците Жоан Лапорта призна за интерес към него, а самият футболист в свое интервю заяви, че се надява да продължи кариерата си на “Камп Ноу” и ядоса ръководството на Атлетико. Чави Ернандес първоначално беше против привличането на нападателя, но вече няма нищо против да разполага с него в състава си.

Според Джанлука Ди Марцио, Барселона ще плати между 7 и 8 млн. евро, за да вземе Феликс под наем. В договора ще има и клауза за откупуване. Каталунският гранд ще поеме изцяло заплатата на играча, която е около 10 млн. евро.

Ключова роля в преговорите има Жорже Мендеш. Агентът на Феликс е в отлични отношения с новия спортен директор на Барса Деко.

В Атлетико също са доволни, че най-после ще се намери изход от ситуацията около най-скъпата покупка в историята на клуба. Диего Симеоне няма намерение да разчита на Феликс, а феновете на “дюшекчиите” освиркаха португалеца, докато той загряваше по време на мача срещу Гранада (3:1) на старта в Ла Лига.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Герги

    1 0 Отговор
    показал е данни за да струва една камара пари..дано в Барса да се отпуши...