Last news in Fakti

18 Август, 2023 09:30 860 0

Фиорентина и Емполи близо до рекорден трансфер

  • емполи-
  • томазо балданци-
  • фиорентина-
  • трансфер-
  • футбол

Най-скъпата покупка на Фиорентина е Николас Гонсалес, за когото “виолетовите” платиха на Щутгарт 24,5 млн. евро преди две години

Фиорентина и Емполи близо до рекорден трансфер - 1

Фиорентина проявява много сериозен интерес към офанзивния халф на Емполи Томазо Балданци. 20-годишният талант е оценяван на около 30 млн. евро. Ако сделката се осъщстви за тази сума, тя ще е рекордна и за двата клуба.

Най-скъпата покупка на Фиорентина е Николас Гонсалес, за когото “виолетовите” платиха на Щутгарт 24,5 млн. евро преди две години. Емполи пък наскоро продаде вратаря Гулиелмо Викарио на Тотнъм за 20 млн. евро.

На “Артемио Франки” очакват да получат доста пари за Софиан Амрабат, който е искан от Манчестър Юнайтед, Ливърпул и Ювентус. Пред трансфер в Англия е и Гаетано Кастровили, въпреки че преди няколко дни не успя да издържи медицинските прегледи в Борнемут.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА